Kontaktlinser

 • Børnefester

  Børnefester >

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Valentinsdag >

  Valentinsdag >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

Kontaktlinser

Kontaktlinser

Med kontaktlinser kan du gøre din udklædning eller kostume enormt gennemført med ganske få midler. Ved hjælp af kontaktlinser med en bestemt farve, mønster eller form kan du skabe en imponerende effekt, som bidrager til enhver udklædnings look.

Kontaktlinser kan sætte prikken over i'et, hvis for eksempel du skal klædes ud som vampyr, ork, Underworld-karakter eller Marylin Manson.

Det er selvfølgelig ikke kun til udklædning, at kontaktlinser kan være oplagte at bruge, for mange anvender også kontaktlinser med farve og mønster i hverdagen, hvis for eksempel de ønsker en anden øjenfarve.

Det kan også være en meget effektfuld måde at skille sig ud på da folk altid lægger mærke til dine øjnes nye farve. Her på siden finder du blandt andet kontaktlinser med UV-effekt, som lyser op i mørket.

Desuden finder du sclera kontaktlinser, som dækker hele øjet, samt motiv kontaktlinser, som har forskellige mønstre. Der er forskel på hvor lang tid de forskellige kontaktlinser kan holde sig, men linserne kan dog minimum holde sig i tre måneder og så er der nogle kontaktlinser, der kan holde længere - alt afhængig af dit behov. Samtlige kontaktlinser har det til fælles, at de skal opbevares i en bestemt beholder, sammen med en særlig form for linsevæske.

Kontaktlinserne, som vi sælger her på siden overholder naturligvis krav til medicinsk udstyr således, at de ikke er til gene for dine øjne og ikke forårsager sundhedsmæssige farer. Desuden er kontaktlinserne produceret i EU og de har en høj kvalitet og er desuden kendetegnet ved at leve op til den pålidelighed, som mange tyske produkter har.