3 Måneders kontaktlinser

 • Børnefester

  Børnefester >

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Valentinsdag >

  Valentinsdag >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

3 Måneders kontaktlinser

3 Måneders kontaktlinser

Her på siden finder du mange forskellige slags kontaktlinser, som adskiller sig fra hinanden i forhold til farve, mønster og form. Desuden adskiller kontaktlinserne sig også fra hinanden ved at de har forskellig holdbarhedslængde. En stor del af de kontaktlinser, som du finder her på siden kan holde sig i op til 3 måneder efter de er åbnet. I uåbnet stand kan disse kontaktlinser dog holde sig i op til et år, da det først er når kontaktlinserne åbnes, at de kan holde sig i 3 måneder.

Nogle af de 3 måneders kontaktlinser du finder her på siden har forskellige motiver og mønstre, og det er nogle af dem, som tiltrækker rigtig meget opmærksomhed. Blandt andet kan du finde nogle kontaktlinser, som har blodstænkt mønster, så det ligner, at bæreren af linsen er blevet slået eller på anden måde udsat for en slem skade. Disse kontaktlinser er helt ideelle til for eksempel en udklædningsfest, især hvis man skal klædes ud som et monster, en mumie eller lignende. En anden form, som du også finder på nogle 3 måneders kontaktlinser er en rundsav, som også kan placeres i det lidt morbide tema, som for eksempel passer til en halloween fest, hvor udklædningen skal være uhyggelig.

Kigger du vores udvalg af 3 måneders kontaktlinser igennem vil du også finde linser, som er mere afdæmpede og som har et mere diskret look. For eksempel finder du nogle kontaktlinser i typen 'Elektro' i både grøn, rød og blå. Tag et kig og find dine nye flotte kontaktlinser i dag.

Viser 1 - 20 af 20 varer