UV kontaktlinser

 • Børnefester

  Børnefester >

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Halloween

  Halloween >

 • Label-Label Trælegetøj

  Label-Label Trælegetøj

UV kontaktlinser

UV kontaktlinser

Skal du til en vild fest og ønsker du at iklæde dig en udklædning eller noget tøj, som passer til festens tema, kan du overveje at købe nogle kontaktlinser. Hvis det er en technofest eller en neonfest du skal til, så kan det for eksempel være, at du vil drage nytte af disse ultraviolette (UV) kontaktlinser, som du kan købe i forskellige farver. UV-linserne kan blandt andet fås i hvid, gul, grøn og blå. Desuden finder du også UV-linser med farverne pink og orange, og du kan også finde UV-linser i stilen 'eclipse'. Selv regnbuefarvede UV-kontaktlinser finder du her på siden.

Hvis du er tæt på en sort lyskilde, så vil dine UV-kontaktlinser lyse op, og det vil være tilfældet ved mange natklubber. Hvis du skal til en technofest eller en neonfest, eller en lignende temafest så kan du være sikker på, at der er sørget for en lyskilde til UV-farver, da det er et must have til sådanne fester. Så når du står og danser på dansegulvet i mørke, så vil dine kontaktlinser lyse op så alle kan se dine lysende øjne. På den måde vil UV-kontaktlinserne være med til at give dig et helt unikt party look.

Hvis du skal til en parade eller en bestemt festival, hvor der også er mange, som vælger at klæde sig ud, kan nogle UV-kontaktlinser gøre et stort indtryk på dem du er sammen med. Det kan være, at du skal gå pride parade og i dette tilfælde vil nogle regnbuefarvede UV-linser være helt ideelle da du kan give folk et intenst og uforglemmeligt blik når de går forbi.

Viser 1 - 8 af 8 varer

Kontaktlinserne er i god kvalitet, og er produceret i Tyskland og overholder desuden krav til lovgivning i EU for medicinsk udstyr.