Motiv kontaktlinser

 • Børnefester

  Børnefester >

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Valentinsdag >

  Valentinsdag >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

Motiv kontaktlinser

Motiv kontaktlinser

Kontaktlinser er ofte noget man kender, som noget, der giver et bedre syn. Men kontaktlinser er dog også noget man kan bruge, hvis man ønsker at skabe en effekt og muligvis imponere folk med ens udklædning. Her på siden kan finde mange forskellige slags kontaktlinser med motiv til dette formål.

Mange vælger at anvende sådanne kontaktlinser til udklædning og især i forbindelse med halloween er der rigtig mange, som vælger at købe nogle kontaktlinser med et særligt motiv, som lige præcis passer til deres udklædning. Du kan blandt andet finde nogle kontaktlinser, som er beregnet til at blive brugt sammen med en udklædning som vampyr. Den grå farve, som nogle af vores kontaktlinser har gør, at de er ideelle til for eksempel en vampyrudklædning, da vampyrer netop er kendt for deres døde" øjne. Der er mange andre former for kontaktlinser, som er ideelle til halloween udklædning, nemlig som rød ulv, som netop ligner en rød ulvs øjne.

En anden klassiker til både halloween og fastelavn, er en ork udklædning. Her på siden finder du motiv kontaktlinser, som netop ser ud som øjnene på en ork. Skal du være en anden slags monster kan det være, at du skal være et lidt utraditionelt monster, nemlig et med lilla øjne. Dette kan du også finde motiv kontaktlinser til her på siden. Oktoberfest er populær blandt mange, og endda så populær, at du kan få særlige kontaktlinser, som er lavet til oktoberfest tema. Disse motiv kontaktlinser har nemlig de hvide og blå tern, som netop kendetegner den berømte og bredt fejrede oktoberfest - perfekt til tyrolerkostumet.

Viser 1 - 13 af 13 varer