Gaver

De fleste vil gerne give en gave som bringer glæde hos modtageren. En gave kan være både stor og lille, men behøver nødvendigvis ikke være dyr, for at bringe glæde. Der er mange anledninger til at give en gave. Barnedåb, jul, fødselsdage, jubilæer mm. er blot nogle af de dage, hvor man skal på udkig efter den perfekte gave. 
Til større fester hvor der er børn med, kan det være et hit at lave små gaveposer til børnene med små stykker legetøj, farver, sæbebobler mm. som kan underholde børnene, så tiden ved bordet ikke bliver for lang. 
Til børnefødselsdage kan det være slikposer, som fødselaren deler ud til klassekammeraterne i skolen eller til fødselsdagen derhjemme. 
Skal en kollega, ven eller et familiemedlem forkæles med en flaske vin, kan denne også pakkes fint ind i en fin gavepose af stof, i stedet for den traditionelle papæske.
Sikkert er det, at en god gave fortjener en smuk indpakning med gavepapir, gavebånd og et flot kort med en lykønskning eller en kærlig hilsen, som får modtageren til at føle sig speciel.


Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse