Violetta

Violetta

Violetta

Violetta Castillo boede i Buenos Aries da hun var lille med hendes mor og far, lige indtil hendes berømte mor døde da Violetta var kun 5 år gammel. Violetta og sin overbeskyttende far Germán har flyttet meget rundt siden pga. farens arbejde. En dag beslutter de sig for, at flytte fra Madrid og hjem til Buenos Aries i Argentina sammen med Germáns forlovede (Jade). Violetta begynder i al hemmelighed på musikskolen Studio 21, da hun opdager sit vokalske talent, som hun har arvet fra hendes afdøde mor. I Studio 21 lærer hun endelig nye venner og sig selv at kende. Hun møder også to meget forskellige, dog charmerende drenge, Thomás og León. De to drenge forelsker sig begge i Violetta og der opstår en kærlighedstrekant mellem dem, hvor Violetta ikke kan beslutte sig for hvem hun i sandhed elsker.

Hvis du mangler idéer til din børnefødselsdag, er lige så stor fan af den superseje Violetta som os, så er festbyens Violetta festartikler helt sikkert lige noget for din fest!

Inviter pigerne fra børnehaven eller klassen over til den fedeste fødselsdag med de sejeste Violetta invitationer. I er garanteret en mega sjov fest med det fedeste Violetta bordpynt!

Viser 1 - 30 af 30 varer

I Voiletta slikposerne kan der fyldes lige det slik I kan lide og måske endda et lille stykke legetøj.

Lav flotte drinks i de endnu flottere Violetta engangskrus. Med alle disse cool festartikler, får I nemt en rigtig sjov fest, som Violetta selv ville elske at komme til.