Menu

Børnefester

Hos Festbyen gør vi det nemt for dig at arrangere en fest til dit barn, uanset hvad dit barn kan lide og hvilke interesser dit barn har. Vi har nemlig festartikler til enhver børnefest, og de kan alle sammen være med til at gøre dit barns dag helt speciel.

Du kan gå på opdagelse i alt det fest tilbehør vi har, og det er muligt at finde noget, uanset om der er tale om børnefødselsdag, videoaften eller en helt anden lejlighed. Især er vi specialister når det kommer til at levere festartikler til en temafest. Vi har mange spændende og sjove produkter, som vil sætte prikken over i’et til en sjov temafest for dit barn. Blandt andet kan du finde sjove ting til borddækning, som både gør, at bordet ser mere festligt ud og som kan være med til at gøre opdækning og oprydning meget nemmere og hurtigere for dig. Find blandt andet servietter, engangskrus, invitationer, slikposer og paptallerkner – med andre ord, alt det du har brug for til en fest for dit barn. At kombinere disse produkter med det samme tema kan give et godt indtryk på dit barns gæster, og dit barn vil være stolt af at kunne invitere til fest med et sjovt tema.

Hvis du har behov for ideer til børnefødselsdag kan du finde dem her, ved at gå på opdagelse i de mange produkter vi tilbyder i denne kategori - for vi tilbyder alt til festen.

 • 101 dalmatinere

  101 dalmatinere festartiklerne er inspireret af filmen om de 15 dalmatiner hvalpe der må så grueligt meget igennem.

  Først bliver de forsøgt købt af Cruella, senere stålet af Jesper og Harry. Scotland Yard er ikke i stand til at bevise at det er Cruella der har stjålet Pongo og Perles hvalpe.
  Men Obersten og Sjant Tips finder frem til Hell Hall, hvor Cruella, sammen med mange andre hvalpe, har skjult Pongo og Perles 15 dalmatiner hvalpe.

  Og inden de bliver lavet til prikket pelsfrakker bliver de alle befriet og genforenet med deres familier.

  Med festartilkerne fra 101 Dalmatinere kan du ikke undgå at få pletter på dugen. Serien er perfekt til Jeres børnefødselsdag eller temafest, med 101 dalmatinere i centrum.

  Et gennemgående motiv på hele serien er naturligvis de søde og elskelige dalmatinere hvalpe, der ikke er mindre charmerende på vores engangskrus eller servietter.

 • Alice i Eventyrland

  Den lille Alice keder sig på en skovtur med sin søster, da hun pludselig får øje på en lille talende kanin og vælger at følge den ned i kaninens hul.

  Hun falder ned gennem hullet og havner i et mystisk land, hvor alt kan ske.

  Her oplever hun alle mulige og umulige ting: At vokse og krympe alt efter hvad hun indtager, at svømme i sine egne tårer, ser et hus med kaos hvor kokkepigen kaster med potter og pander, en baby, der forvandles til en gris, en kat, der kan blive usynlig og meget mere.

  Festbyens Alice i Eventyrland tema service er inspireret af denne fantastiske fortælling. Serien indeholder Alice i Eventyrland servietter, Alice i Eventyrland tallerkner og Alice i Eventyrland invitationer.
  Samt Alice i Eventyrland dug, Alice i Eventyrland krus og Alice i Eventyrland slikposer.

 • Anders And

  Anders And fans i alle aldre vi elske vores Anders And tallerkner eller Anders And servietter.

  Festbyen har et stort udvalg i Anders and fest artikler.

  Anders And service serien indeholder: Anders And servietter, Anders And tallerkner, Anders And krus og ikke mindst en Anders And dug.
  Se hele vores Anders And udvalg her

 • Angry birds

  Red, Chuck og Bombs er hovedpersonerne i Angry birds temaet.

  Angry birds tallerknerne har Red som front figur, ligesom Angry birds krusene.

  På Angry birds tallerknerne og indbydelserne finder vi både Red, Chuck og Bombs.

 • Ant-man

  Ant-man er måske ikke så stor, men han er brølstærk og lyn hurtig.
  Med denne Ant-man serie af tallerkner, servietter, krus invitationer og meget mere kan du udleve din drøm om at være superhelt.

  Start med at lægge en Ant-man dug på bordet, så går resten næsten af sig selv.

  God fest

 • Avengers

  Filmen Avengers, Age of Ultron, fra 2015 er fortællingen om superheltene Iron Man, Captain America, Thor, Ultron, Nick Fury, The Hulk, Black Widow, Hawkeye, Quicksilver, Scarlet Witch.

  Age of Ultron er fortsættelsen af den første Avengers film fra 2012.

  Vi har et stort udvalg i Avengers festartikler, så du kan være sikker på at få servietter, tallerkner, krus, slikposer og meget mere med dine favorit superhelte.

  - Så er der dømt superhelte fest.

  Se hele Festbyens udvalg af Avengers service her

 • Baby Shower

  Baby shower er som så meget andet et gammelt fænomen der har bredt sig til Danmark.

  Et baby shower er en begivenhed for den vordende mor, som typisk arrangeres af et nært familiemedlem, eller en god veninde. Deltagerne er typisk kun andre kvinder, men det er naturligvis helt frit hvordan man vil arrangere et Baby shower.

  Er det dig der skal arrangere Baby shower, eller arrangere du selv, kan du her finde Baby shower tallerkner, baby shower servietter, baby shower dug og baby shower invitationer.

  Festbyen har et stort udvalg af baby shower service, og du kan se det hele her

 • Barbie

  Dette udvalg af Barbie fest tilbehør er løsningen hvis du mangler ideer til jeres børnefødselsdag eller prinsesse temafest

  Der findes ikke mange pigeværelser, hvor der ikke er mindst én Barbie dukke. Barbie har været et hit siden hendes fødselsdag i 1959 og man må side at hun stadig holder sig godt.

  Barbie har optrådt i utallige film, spil og naturligvis også på tøj.
  Nu har Barbie også hendes egen service serie med engangsservice til Jeres børnefødselsdag eller Barbie temafest.
  I kan starte festen allerede når i sender invitationerne til Jeres børnefødselsdag ud.
  Det bliver ikke mere piget, når i pynter bordet med en festlig og lyserød Barbie plastik dug. I kan fortsætte bordækningen med vores store udvalg af Barbie paptallerkner og Barbie engangskrus.

 • Batman - Lego

  Hvis du er fan af både Batman og Lego så er denne serie af festartikler lige noget for dig. Batman er naturligvis hovedpersonen i serien, men vi møder også Jokeren og Robin. Batman Lego er lige for Jer der gerne vil holde en fødselsdag med et klart og action præget tema. Gæsterne vil elske at feste sammen med deres store helt Batman

 • Batman v Superman

  Kender du nogen der slet ikke kan få nok af superhelte. Er Batman og Superman deres store idoler, så har du her muligheden for at holde en ægte superhelte temafest. Med denne Batman v Superman tema serie af udstyr til festbordet kan du få alle de små superhelte helt op og ringe. Batman v Superman festartiklerne er inspireret af filmen Dawn of Justice. Filmen er den første live action film, der inkludere både Batman og Superman. I filmen medvirker en lang række andre superhelte, men på disse festartikler er det Batman og Superman der er i hovedrollerne.

 • Biler

  Biler ræs temaet er fra den første biler film, dog med enkelte gæster fra den efterfølgende biler film

  Lynet McQueen er hovedpersonen i dette hæsblæsende tema, med alt fra tallerkner, servietter krus og meget meget mere.

  I Biler sølv temaet har Lynet McQueen fået en flot sølv lakering og fremtræder endnu mere "cool"

  Biler neon temaet er for dig der synes Kølerkildekøbing er flottest on natten.

  Herunder finder du hele Festbyens udvalg i Biler.

 • Blaze og...

  AJ kører sammen med den godhjertet Blaze i denne hæsblæsende serie med Monstermaskiner.
  Sammen med de andre monstertrucks: Stripes, Daringhton, Crusher og Zeg fuldender pryder de Festbyens service med Blaze og Monstermaskinerne.
  Dæk bordet og pynt lokalet op, fyld Jeres slikposer og gør Jer klart til den store Blaze og Monstermaskinerne fest. Vinder Crusher denne gang over Blaze, eller må Crusher se sig henvist til anden pladsen igen igen

 • Brandmand Sam

  Brandman Sam, eller Samuel Peyton-Jones, som han hedder, er brandmand i byen Pontypandy.
  Sammen med Elvis og brandmajor Steel kommer Sam ud for lidt af hvert.

  Med Festbyens Brandmand Sam service får du helt sikkert en brand god fest.

  Se hele vores udvalg af Brandmand Sam tema service her.

 • Byggemand Bob

  Intet problem er større end at Byggemand Bob og hans hjælpere kan løse dem. Har du den fødselar der er helt pjattet med Grap, Rumle, Tromle, Kranberg og selvfølgelig Byggemand Bob, så kan du pynte festbbordet med disse flotte Byggemand Bob festartikler. Motiverne på disse Byggemand Bob festartikler er inspireret af serien med Bob og alle hans venner, så gæsterne vil helt sikker genkende figurerne fra serien med den elskelige Byggemand.

 • Camouflage

  Camouflage temaet indeholder alt hvad du skal bruge til en soldat / Camouflage fest.

  Vi har Camouflage dugen, Camouflage tallerknerne og alt andet til bordet.
  Med en Camouflage slikpose og vores hjelme er du helt klar til festen.

 • Descendants

  Amerikansk musical fantasy tv film fra 2015.

  Filmens stjerner Mal (Dove Cameron), Carlos (Cameron Boyce), Jay (Booboo Stewart) og Evie (Sofia Carson) som sønner og døtre af Maleficent (Kristin Chenoweth), Den Onde Dronning (Kathy Najimy), Jafar (Maz Jobrani) og Cruella De Vil (Wendy Raquel Robinson).

  Man følger disse teenageres måde at tilpasse sig livet uden for De fortabtes ø, samtidig med at de planlægger at stjæle den gode fe’s tryllestav, så de kan befri deres forældre
  Pynt bordet med Disney Descendants festartikler, og glæd fødselaren der er fan af denne fantastiske serie.

 • Dinosaurus

  Dinosaurer er meget populære bland specielt de yngre festdeltagere. Hos festbyen har vi et bredt udvalg af festartikler med dinosaurer. Vi har neutrale temaer og vi har det kendte temaer fx med Arlo og Spot, som er hovedpersonerne i Den gode Dinosaur. Arlo har mistet sin far, og på sin rejse for at genfinde meningen med livet møder han den menneskeligende Spot. Den gode dinosaur er fortællingen om, hvordan verden kunne have set ud, hvis jorden ikke var blevet ramt af en meteor for 65 mio år siden.

 • Disney Baby

  Hvem skulle have troet at Mickey Mouse var så kær som baby ?

  Her finder du et stort udvalg i Disneys mest populære figurer, som babyer.
  Vi har Baby Mickey og Minnie servietter, Baby Mickey og Minnie tallerkner og Baby Mickey og Minnie Krus.

  Du kan også finde en Baby Mickey og Minnie dug.

 • Disney Feer

  Disney Feer er en Disney serie der startede i 2005. Serien er bygget op omkring karakteren Klokkeblomst fra Disneys animerede film Peter Pan fra 1953. Udover Klokkeblomst medvirker også Vidia, Rosetta, Iridessa, Faunia, Vinterlilje og Zarina.

  Du møder mange af dem på Festbyens Disney Feer service serie som indeholder: Disney Feer servietter, Disney Feer tallerkner, Disney Feer invitationer.
  Derudover har vi også Disney Feer dug, Disney Feer krus og Disney Feer slikposer.

  Se hele vores udvalg af Disney Feer her

   

 • Disney Prinsesser

  Næsten alle små piger drømmer om at være prinsesser- Rigtige prinsesser, hvor man bor på et stort hvidt slot med voldgrav omkring, store fester på slottet og selvfølgelig en rigtig prins på en stor hvid hest.

  Disney prinsesser er oplagt til temafesten for de, der kan lide Askepot, Belle, Rapunzel, Snehvide, Tornerose og Ariel.

  Et kongeligt bal starter naturligvis med en invitation. En rigtig prinsesse invitation må gerne være lyserød, og helst have en prinsesse på forsiden. Invitationen fortæller detaljerne om det bal som den heldige gæst er inviteret til.

  Lokalet, hvor prinsessefesten skal holdes må også gerne emme af kongeligt bal. Bannere og loft dekorationer kan bidrage til stemningen til Jeres temafest.

  Bordet skal også dækkes med paptallerkner, engangskrus og måske en prinsesse plastik dug.

  Kagen til Jeres temafest er et kapitel for sig, den skal helst være stor som en hest.
  Hvis du har planer om at lave en lidt mindre kage kan du her på siden finde flotte prinsesselys og andet prinsesse kage tilbehør. Med dette kage tilbehør bliver din kage helt sikkert et kongeligt bal værdigt.

  Askepot er prinsessen over alle Disney prinsesserne.

  Her finder du et stort udvalg i Askepot festartikler til fødselsdagsfesten.

  Rapunzel er også hovedperson i Festbyens Rapunzel serie af festartikler, som gør det let for dig at holde en Rapunzel temafest.

  Her på siden finder du alle de festartikler du skal bruge til din børnefødselsdag med prinsesse tema.

 • Doc McStuffins

  Dottie, beslutter hun vil være læge ligesom sin mor. Doc McStuffins udlever sin drøm ved at reparere legetøj og dukker. Når hun aktivere hendes magiske stetoskop, får hun overnaturlige evner.

  Doc McStuffins får legetøj, dukker, og tøjdyr til at komme til live. De er i stand til at bevæge sig, tale, høre se og lugt og hun kan lege med dem.

  Doc McStuffins udstoppede venner er Helle, Lamse, Frosti og Stuffi.

  Disse optræder sammen med Doc McStuffins på Festbyens Doc McStuffins service

 • Dora Udforskeren

  Dora Udforskeren handler om en amerikansk pige med mexicanske rødder.

  Sammen med sin talende rygsæk og hendes tro følgesvend Boots følger vi hende på hendes oplevelser. 

  Både Dora og Boots er hovedpersonerne i Festbyens Dora Udforskeren tema service.

  Dora Udforskeren temaet indeholder: Dora Udforskeren tallerkner, Dora Udforskeren servietter, Dora Udforskeren krus.
  Derudover findes der Dora Udforskeren invitationer, Dora Udforskeren dug og Dora Udforskeren slikposer.Se hele vores Dora Udforskeren udvalg her

 • Elena fra Avalor

  Forbered Jeres Elena temafest med festartikler med Elena fra Avalor.

  Prinsesse Elena har reddet sit magiske kongerige Avalor fra en ond troldmand og skal nu lære at regere som prinsesse. Elenas eventyr vil få hende til at forstå, at hendes nye rolle kræver omtanke, modstandsdygtighed og medfølelse, alle vigtige egenskaber hos alle virkelig store ledere.

  I Festbyens serie af Elena festartikler finder du selvfølgelig Elena, men også Prinsesse Isabel, Elenas lillesøster, er en del af serien.

 • Enhjørning

  Med denne serie af Enhjørning festartikler åbnes der op for døren til en helt ny verden. I dette univers er enhjørningen og andre fabeldyr helt normale.

  Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

  I historier med enhjørninger indgår der også store slotte, og denne serie af festartikler indeholder netop disse to elementer Enhjørningen og slottene.

  Temaet er holdt i lyserøde farver og er derfor perfekt til børnefødselsdagen for piger, eller bare en temafest med Enhjørningen.


  Stemningen vil helt sikker brede sig til Jeres gæster allerede når de modtager invitationerne med den smukke Enhjørning.
  Du kan starte festen med at pynte bordet med plastik dug, paptallerkner og servietter. Vores udvalg af Enhjørning festartikler indeholder alt det festtilbehør du skal bruge til Jeres Enhjørning temafest.

 • Find Dory

  Historien om Find Dory starter et år efter det tidspunkt hvor Find Nemo filmen ender.

  Hr. Rokke minder Dory om hendes liv før hun mødte Marlin og Nemo, og hun beslutter sig til at drage ud for at søge efter hendes forældre.
  Marlin er først noget tilbageholdende men snart er både han, Nemo og Crush på vej til Californien sammen med Dory for at finde hendes forældre. 
  Snart bliver de jagtet af kæmpe blæksprutter og deres nye eventur er i gang. 

  Festbyen har hele service serien fra den nye Find Dory film.
  Temaet består af Find Dory servietter, Find Dory tallerkner, Find Dory invitationer og Find Dory krus.
  Derudover har vi Find Dory dug og Find Dory slikposer.
  Vi har også tilbehør til Find Dory slikposer.

 • Fisher-Price Circus

  Fisher-Price Circus temaet er for de helt små.

  Farverne er meget kraftige og de søde dyr er på både tallerkner, servietter, duge og alt andet i dette tema.

  Et rigtigt godt valg til de første børne fødselsdage.

 • Flyvemaskiner

  Dusty er bare luftrummets konge. Hvis du søger flyvemaskiner servietter, flymaskiner tallerkner eller flyvemaskine krus så finder du det her.

  Vi har et stort udvalg i flyvemaskiner fest artikler, herunder service, dekorationer, slikposer og ikke mindst fyld til Flyvemaskiner slikposerne.

  Få en "flyvende" fest, se hele vores udvalg af Flyvemaskiner servicer her

 • Fodbold

  Er du vild med fodbold så er festbyens fodbold tema lige noget for dig.

  Vi har flere forskellige fodbold servietter, fodbold tallerkner og fodbold invitationer.
  Du kan også finde Fodbold slikposer, samt fyld til fodbold slikposerne.

 • Frost

  Frost festartikler er utrolig populære, og disse serier af service med tema fra Frost filmene er ingen undtagelse.

  Anna og Elsa er hovedpersonerne på disse Frost tallerkner, Frost servietter, Frost indbydelser og alt det andet du skal bruge til en Frost børnefødselsdag eller temafest. Prøv for eksempel vores Frost Pinata, der kan fyldes med slik eller Frost slikpose ting.

  Den elskelige snemand Olaf har tidligere været henvist til at gæsteoptræde på nogle af produkterne, men det var stadig Anna og Elsa der var i fokus. Nu har Olaf fået sin helt egen serie af Frost festartikler med Olaf som tema. Se her, hvad en snemand gør om sommeren.

 • Første fødselsdag

  Hvis i skal fejre en 1 års fødselsdag, den første fødselsdag har Festbyen en serie med 1 års fødselsdags tema.

  Denne serie kan være med til at gøre denne store dag endnu mere speciel.

  Festbyen har 1 års fødselsdags tallerkner, 1 års fødselsdags servietter, 1 års fødselsdags krus og ikke mindst 1 års fødselsdags dug.

  1 års fødselsdags temaet findes i varianter både til drenge og piger

 • Gurli Gris

  Gurli Gris er et oplagt tema til festen, hvis fødselaren og gæsterne kender til Gurli Gris og resten af hendes familie. Gurli Gris bor sammen med hendes forældre og hendes lillebror Gustav. Gurli Gris og Gustav er netop de gennemgående motiver i denne serie med Gurli Gris engangsservice. Børn elsker at se ting de genkender og Gurli Gris er uden tvivl noget de helt små genkender, da serien bliver sendt både på Ramasjang og Netflix. Pynt bordet og gør klar til den helt store Gurli Gris temafest, som fødselarens gæster vil huske i lang tid.

 • Happy Birthday

  Happy Birthday temaet er en neutralt service serie der indeholder alt hvad du skal bruge til at dække et flot bord.

  Du finder Happy Birthday Servietter, Happy Birthday tallerkner og Happy Birthday invitationer.
  Derudover har vi Happy Birthday dug, Happy Birthday krus og Happy Birthday slikposer.

 • Hello Kitty

  Hello Kitty figuren har været populær siden den blev skabt i 1974.

  Hello Kitty figuren findes i dag på et hav forskellige produkter lige fra tøj til kosmetik.

  Se hele Festbyens udvalg af Hello Kitty her

 • Henry Hyggemonster

  TV serien om Henry Hyggemonster handler om Henry og hans families liv i Brøleby.

  Henry Hyggemonster og hans familie Kalle Hyggemonster, Sommer Hyggemonster og Ivan Hyggemonster pryder denne hyggelige service serie fra Henry Hyggemonster.

 • Heste

  Heste service fra festbyen er perfekt til den hesteglades fest.
  Vi har flere forskellige heste temaer, med Heste servietter, Heste invitationer og Heste tallerkner.
  Vi har også Heste dug, Heste krus og Heste slikposer til festen.

 • Hjem

  Er du vild med de små, lilla, bangebukse-agtige rumvæsner Bøverne ?
  Festbyens Hjem serie med Bøv Oh og Tip er lige det du mangler til din Hjem fest.

  Hjem serien er fyldt med masser af Bøvere, og naturligvis med Tip og Bøv Oh.

  Se hele Festbyens udvalg i Hjem her

 • Jake og piraterne på...

  Serien Jake og Piraterne på ønskeøen handlser om en gruppe af unge pirater, der består af Jake, Lizzy, Cubby og deres papegøje Skully. De unge pirater kæmper en stadig kamp mod Kaptajn Klo og Mr. Smiske om skatte og retfærdighed.

  Service serien med Jake og Piraterne består af Jake og Piraterne servietter, Jake og Piraterne tallerkner og Jake og Piraterne invitationer.

  Vi har også Jake og Piraterne dug og Jake og Piraterne slikposer. Derudover finder du også en masse tilbehør til Jake og Piraterne slikposerne.

 • Kung Fu Panda

  Kung Fu Panda filmens ubestridte helt er naturligvis Drage krigeren Po.

  I den tredje Kung Fu Panda film er det Po’s opgave at træne en flok meget unge og meget klodset panda bjørne. Po’s overgang fra elev til lærer er ikke let, og Po får sin sag for i den 3 Kung Fu Panda film.

  Festbyen har det du skal bruge til en rigtig Kung Fu Panda fest: Kung Fu Panda servietter, Kuung Fu Panda tallerkner, Kung Fu Panda krus og Kung Fu Panda dug.

  Se hele vores udvalg af Kung Fu Panda her.

 • Kæledyrenes hemmelige liv

  Tænker du også over, hvad vores kæledyr laver, når de er alene hjemme og ingen ser den?

  Filmen Kæledyrenes hemmelige liv med bland andre Max, Glitter giver et underholdende og humoristisk bud herpå.

  Denne serie af festartikler med tema fra Kæledyrenes hemmelige liv indeholder alt du skal bruge til en børnefødselsdag eller temafest med Kæledyrenes liv som omdrejningspunkt.

  Du kan start Jeres børnefødselsdag allerede med invitationerne, der sikre at alle gæster, fra start, er klar over temaet for Jeres børnefødselsdag.
  Der er også rig mulighed for at dække et flot bord, stadig med temaet fra Kæledyrenes hemmelige liv. Når Jeres temafest er slut og det er tid til at rydde op, kan du smide det hele lige i skraldespanden og undgå opvasken.

 • Lego Ninjago

  Mød Lloud, Kai og Jay i denne fantastiske serie med Lego Ninjago festartikler.
  Lego Ninjago er udkommet med utallige Lego samlesæt, ligesom der også blev udgivet en Lego Ninjago tegnefilm i 2017. Med disse Lego Ninjago festartikler kan du få stemningen fra Lego byggesættene og filmen med helt ind til Jeres egen Lego Ninjago temafest. Hvis fødselaren er fan af Lego Ninjago er dette tema oplagt til Jeres næste fødselsdag.

 • Lion Guard

  I Disney´s efterfølger til Løvernes Konge "The Lion Guard møder vi den originale film-helt Simbas søn Kion, der med sine venner "The Lion Guard" vil forsøge at holde ro og orden på den barske savanne.

  Lion Guard temaet indeholder alle de nødvendige elementer til et flot festbord: dug, tallerkner, servietter og krus. Derudover kan du også få Lion Guard invitationer og slikposer.

 • Littlest Petshop

  Er du vild med Blythe Baxter, Zoe Trent, Minka Mark, Pepper Clark, Penny Ling fra Littlest Pet Shop-tv-serien. Så er Festbyens Littlest Pet Shop-service serie lige noget for dig.

  Kom til fest med alle dine favoritter fra den populære serie Littlest Pet Shop.

  Festbyen har Littlest Pet Shop invitationer, Littlest Pet Shop servietter, Littlest Pet Shop tallerkner.
  Festbyen har også Littlest Pet Shop krus, Littlest Pet Shop dug samt Littlest Pet Shop slikposer.

  Se hele udvalget af Littlest Pet Shop her.

 • Masha og Bjørnen

  Masha og Bjørnen serien der er baseret på et russisk folkesagn handler om Masha den søde, energiske og nysgerrige lille pige der, sammen med den godmodige bjørn, altid får sig rodet ud i umulige situationer.

  Er du fan af Masha og Bjørnen så vil du sætte pris på vores udvalg af Masha og Bjørnen tema service, der indeholder: Masha og Bjørnen tallerkner, Masha og Bjørnen servietter, Masha og Bjørnen dug.

  Derudover har Festbyen Masha og Bjørnen invitationer, Masha og Bjørnen krus og Masha og Bjørnen slikposer.

  Se hele Festbyens udvalg i Masha og Bjørnen her

 • Maskiner

  De fleste drenge elsker store maskiner. Ikke bare ser de super seje ud, de siger også en super sej lyd.
  Vores serie af festtilbehør med maskiner vil sprede stor glæde hos gæsterne til Jeres børnefødselsdag.

  Maskinerne på vores paptallerkner siger godt nok ikke noget. Mon ikke gæsterne selv ved, lige præcis, hvad disse maskiner skal sige, og selv bidrager med lyden, som alle drenge er født til at kunne gengive.
  Du kan gennemføre maskiner temaet helt ved at vælge flere forskellige festartikler til Jeres børnefødselsdag eller temafest.

  Så hvad end det er gravmaskiner eller dumperen der er dit barns favorit har vi alt det maskiner fest tilbehør du skal bruge til borddækningen til Jeres børnefødselsdag.
  Slut festen af med at udlevere en slikpose med ting fra samme tema.

 • Maya the bee

  Både bien Maya, den lidt dovne Willy og græshoppen Flip er hovedpersonerne i dette Bien Maya tema.

  Du finder Bien Maya tallerkner, Bien Maya servietter og Bien Maya slikposer med Bien Maya.

  Derudover har vi indbydelser med både Bien Maya, Willy og Flip.

  På dugen optræder både Bien Maya og Willy

 • Mia og Mig

  Den 12-årige Mia finder sig selv tryllebundet ind i den magiske verden Centopia, fyldt med alfer, enhjørninger, fauner og drager.

  Men det engang så idylliske kongerige er i fare. Den onde dronning Panthea har nemlig sat sig for at fange alle enhjørningerne og bruge deres kræfter til at forblive ung. De tapre alfer, ledt af Prins Mo og den modige kriger Yoku, gør alt for at stoppe hende. Alt i mens prøver Mia at holde balancen mellem at passe ind på sin nye skole og sit liv som alf, men Mia kommer snart til at blive nøglen til at redde Centopia.

  Festbyen har et stort udvalg af Mia og mig service, til din fest. Se det hele her.

 • Mickey Mouse

  Mickey Mouse er uden tvivl den mest berømte mus der findes. Mickey Mouse blev skabt i 1928 af Walt Disney, og han fik senere følgeskab af blandt andre Anders And og Fedtmule.

  I mange andre lande er Mickey Mouse stadig langt den mest populære Disney figur.
  Mickey Mouse optrådte for første gang i en tegnefilm i 1928, i filmen Plane Cracy.
  Senere samme år medvirkede Mickey Mouse i Steamboat Willie, som var den første Disney film, med synkroniseret lydspor.

  Mickey Mouse er her efter ca. 90 stadig utrolig populær, og derfor har Festbyen selvfølgelig også en tema service serie med Mickey Mouse.

  Du kan se hele Festbyens Mickey Mouse udvalg her

 • Minions

  Minions temaet er utrolig populært blandt rigtig mange børn. Disse charmerende små skabninger kan ikke undgå at bringe smilet frem hos de fleste.

  Stuart, Kevin og Bob er hovedpersonerner på vores serie af Minions servietter, Minions tallerkner og Minions dug.
  De er også at finde på Minons slikposerne og meget af det tilbehør vi har til Minions slikposer.

  Se hele udvalget af Minions service her

 • Minnie Mouse

  Alle elsker Minnie Mouse.

  Hos Festbyen har vi naturligvis et stort udvalg i Minnie tallerkner, Minnie servietter og alt andet Minnie udstyr.

 • Miraculous Ladybug

  Miraculous temafest er et sikkert hit, hvis fødselaren er fan af Miraculous eller Cat Noir. Denne serie af festsartikler med motiver fra Miraculous Ladybug serien er oplagt at bruge til din Micaculous Ladybug temafest. Marinette er en helt normal pige der om dagen lever sit helt normale liv, men bliver forvandlet til Miraculous der sammen med Adrien Agreste (Cat Noir) beskytter Paris imod ondskaben i alle afskygninger. De to superhelte er ikke bare et hold når de iført deres hemmelige identiteter. De er også venner når de ikke er superhelte. En Miraculous Ladybug temafest vi give gæsterne til festen en god oplevelse de vil kunne huske i lang tid efter festen er slut.

 • Monsters High

  Monsters High er skolen for børn til monstre.

  Alle Monsters High servietter, tallerkner og indbydelser har figurer fra den elskelige serie Monsters High.

  Frankie, Datteren af den navnkundige Frankenstein er på Monsters High Tallerknerne, sammen med den kloge Ghoulia datteren af Zombierne og Vegetaren Draculaura, Draculas datter der også pryder Monsters High servietterne.

 • Monsters University

  Filmen Monsters University handler om tiden inden den oprindelige film Monsters Inc.

  Den handler om, hvordan Mike Wazowski og James P. Sullivan mødes på Monsters University, og om hvordan Mike, der har en drøm om at blive skræmmer, har et horn i siden på Sulley. Deres rivalisering ender med at de begge bliver smidt ud af Monsters University.

  Nu bliver de tvungen til at arbejde sammen for at gøre tingene godt igen. Mike og Sully ender jo som vi ved med at blive de bedste venner.

  Hvad en du er fan af den første film Monsters Inc. Eller den anden Monsters University (som faktisk er den første) så har Festbyen alle de festartikler du skal bruge til din Monsters University temafest eller børnefødselsdag.

  Se hele vores udvalg i Monsters University her

 • Muldvarpen

  Muldvarpen er kendt fra utallige små film med den lille elskelige skabning. Muldvarpen ses ofte sammen med skovens andre dyr, bland andet et pindsvin, en mus og en frø. Muldvarpen er specielt populær blandt de helt små, og de vil med glæde genkende Muldvarpen, hvis du dækker bordet med nogle af disse fine Muldvarpen festartikler.

 • Muppet Show

  Hvem husker ikke The Muppet Show, som første gang blev vist i dansk tv sidste i 1970’erne.

  The Muppet Show er selvfølgelig kendt for dukkerne Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear og Gonzo the Great. Men også den svenske kok stammer fra The Muppet Show.

  Festbyens The Muppet Show service serie består af alt, hvad du skal bruge til at udsmykke bordet til den helt store The Muppet Show fest. The Muppet Show servietter og The Muppet Show tallerkner, samt naturligvis The Muppet Show dug.

  Se hele Festbyens The Muppet Show udvalg her.

 • My Little Pony

  My Little Pony er udviklet af Hasbro i 1980’erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj.

  Nu kan du også få My Little Pony service til din fest.

  Festbyens My Little Pony service serie har alt du skal bruge til dit My Little Pony festbord: My Little Pony servietter, My Little Pony tallerkner og My Little Pony dug.

  Derudover der er meget andet My Little Pony service, se hele Festbyens My Little Pony udvalg her:

 • Ninja Turtles

  En ægte Ninja Turtles fan spiser naturligvis pizza. Det kan du nu gøre af en Ninja Turtles tallerken, mens du drikker saft af et Ninja Turtles krus og slutte af med at tørre dig om munden med en Ninja Turtles serviet.

  Vi har også andre Ninja Turtles ting i vores sortiment se dem alle her.

 • Nerf

  Nerf eller ingenting har været Hasbros motto siden Nerf blev opfundet i 70’erne. Nerf er her næsten 50 år efter stadig et meget populært legetøj blandt børn i alle aldre. Hos festbyen kan du find alt du skal bruge til at dække bordet til en forrygende Nerf temafest. Du starter allerede når du invitere gæsterne med at opfordre til at alle medbringer deres favorit Nerf blaster. Herefter dækkes bordet med de fedeste Nerf festartikler. Undervejs i festen kan du laven nogle Nerf relateret konkurrencer, hvor gæsterne skal dyste mod hinanden enkeltvis eller som hold for at opnår den højeste hæder, nemlig et stykke af Nerf kagemanden. Rigtig god Nerf temafest.

 • Noddy

  Her kommer Noddy, hip hurra og hej. Det er din dag, en fin dag, sjov for dig og mig. Noddy er på vej til din helt egen Noddy temafest. Man kan ikke undgå at blive glad af at være sammen med Noddy på denne festlige og farverige serie af Noddy festartikler. Du finder alt du skal bruge til Jeres næste børnefødselsdag. Både til at pynte bordet, og til at nyde mad og drikke. Gæsterne vil elske Jeres Noddy tema, når i invitere til fest.

 • Palace Pets

  Alle Disney prinsesser har deres helt eget kæledyr fra Disney Prinsesser Palace Pets.
  Du kan du også holde fest med både prinsesserne og Palace Pets der inkluderer Bellis, Trille, Pusle og Blondie

  Festbyen har en service serie med Palace Pets der indeholde alt det du skal bruge til din helt egen Palace Pets fest.

  Der er Palace Pets servietter, Palace Pets invitationer og Palace Pets tallerkner.

  Derudover har Festbyen også Palace Pets dug, Palace Pets slikposer og Palace Pet krus.

  Se hele Festbyens udvalg af Palace Pets her

 • Paw Patrol

  Paw Patrol er en tegnefilm serie der handler om 6 redningshunde, anført af drengen Ryder.
  Paw Patrol’s motto er: Intet job er for stort, ingen hvalp er for lille.
  Alle hvalpene i Paw Patrol har specielle evner, eller teknisk udstyr som de benytter i deres redningsaktioner.

  Nu kan du med Festbyens Paw Patrol service serie pynte bordet op til en rigtig Paw Patrol fest.

  Du kan starte med en Paw Patrol dug, så går resten næste af sig selv.

  Se hele Festbyens udvalg af Paw Patrol her

 • Peter Plys

  Helt fra Hundredemeterskoven har Festbyen hentet et stort udvalg af Peter Plys service.
  Få Peter Plys tallerkner, Æsel invitationer eller måske Tigerdyr servietter.

  Se hele Festbyens store udvalg i Peter Plys her

 • Phineas And Ferb

  Phineas & Ferb er brødre der bor sammen med deres storesøster Candace. Phineas & Ferb har altid gang i et projekt sammen med deres venner Isabella, Buford og Baljeet.

  Phineas & Ferb projekter mangler sjældent opfindsomhed og dette er gør Candace jaloux og hun prøver ustandseligt at få Phineas & Ferb i problemer hos deres forældre.

  Med Phineas & Ferb festartilker fra Festbyen bliver det let for dig at holde en Phineas & Ferb temafest eller børnefødselsdag.

  Du finder ikke kun fest tilbehør til at dække fødselsdagsbordet men også Phineas & Ferb invitationer.

 • Pink Pirat

  Du er pige og synes Pirater er lidt seje. Så hvorfor ikke dække bordet til en pink-pige-Pirat fest.

  Du finder Pink Pirat tallerkner, Pink Pirat servietter og alt andet du skal bruge til Pink Pirat festen.
  Start med en Pink Pirat Dug, og lidt bordpynt, så er festen i gang.

 • Pirater

  Hvis pirat fester og skatte jagte er noget for dig, så har festbyen en stort udvalg til sådanne en fest.
  Du finder Pirat invitationer, Pirat servietter, Pirat tallerkner og Pirat krus.
  Vi har også Pirat dug og Pirat slikposer, og ikke mindst en masse guld til pirat slikposerne.
  Få en helt fantastisk Pirat fest med vores store udvalg i Pirat tilbehør.

 • Postmand Per

  Postman Per elsker at dele breve og pakker ud, sammen med sin elskelige kat Emil.
  Med disse Postmand Per festartikler, kan du flytte stemningen fra serien alle børn elsker helt ind til deres egen Postmand Per børnefødselsdag.
  Du kan starte Jeres Postmand Per temafest ved at lade fødselaren dele breve ud, som Per, med invitationer. Derefter kan du pynte bordet med vores udvalg af Postmand Per festartikler.

 • Pyjamasheltene

  Om natten forvandler 3 børn sig til Pyjamasheltene der kæmper mod skurke for at holde byen sikker. Med dette udvalg af festartikler kan du sætte scenen til en fest, hvor festens deltagere snart vil løbe rundt, som Pyjamasheltene og jagte Romeo, Ninjalinos eller Månepigen. Hvis fødselaren er helt vild med Pyjamasheltene, så lav en rigtig pyjamasheltene temafest, og gør dagen helt uforglemmelig.

 • Rusty Rivets

  Rusty Rivets er en rigtig smart dreng, der bruger sin tekniske viden og opfindsomhed til at ombygge maskiner og lave andre smarte opfindelser. Sammen med Ronja tager Rusty Rivets dig igennem mange forskellige eventyr, hvor det altid lykkes at opfinde lige netop det der skal til for at løse udfordringerne. Hvis du har en fødselar, hvis moto også er ”Modificeret, specialiseret og Rusty-ficeret” så vil denne serie af Rusty Rivets festartikler helt sikkert skabe glæde til fødselsdagen. Serien med Rusty Rivets bordpynt består af alt du skal bruge for at lave rigtig stemningsfyldt Rusty Rivets temafest.

 • Sherif Callies

  Elsker du også serien med Sherif Callies, og hendes venner Pirk, Topper, Ella og alle de andre. Så inviter dem med til Jeres næste Sherif Callies temafest. Her finder du alt til Jeres fest, alt sammen med Sherif Callies figurer. Gæsterne vil elske Jeres Sherif Callies temafest, og fødselaren vil have en fest at tænke tilbage på i lang lang tid.

 • Smølferne

  Smølferne er stadige lige populære og nu er de også tilbage i denne serie af service.
  Serien består af Smølfe tallerkner, Smølfe servietter, indbydelser og meget mere.

 • Smølfine

  Det er sværet at stå for denne serie med Smølfine.
  Vores Smølfine service serie består af Smølfine servietter, Smølfine tallerkner og Smølfine invitationer.

  Derudover kan du også få Smølfine krus, Smølfine dug og Smølfine sugerør
  Se hele vores Smølfine udvalg her.

 • Sofia den første

  Disney har lavet mange prinsesse film igennem tiderne, men aldrig hvor prinsessen har været en lille pige….. indtil nu.

  Sofia den første bliver pludselig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen.
  Det er nu op til Sofia den første at lære at optræde som en rigtig prinsesse, og hvem er bedre til det end Ariel, Belle og Jasmin, som jævnligt hjælper til.

  Sofia den første finder ud af, at det at være en prinsesse ikke er noget der kommer med titlen, men noget meget vigtigere, der kommer indefra.

  Festbyen har et stort udvalg af Sofia den første tema ting til festbordet.

  Se hele vores udvalg af Sofia den første her

 • Soy Luna

  Den 16-årige Luna er ikke imponeret, da hendes forældre får et jobtilbud og skal flytte fra Mexico til Buenos Aires i Argentina. Alt er ikke godt i Luna's nye liv, hun savner sit hjem, hendes venner og især sin bedste ven Simón.

  Men Luna bliver en del af en trendy rulleskøjteløbsklub, hvor hun ikke bare kan bevise sit talent på rulleskøjter, men også på en scene. der møder hun Matteo og lærer ham at kende.

  Nu kan du med Festbyens Soy Luna serie af festartikler flytte Soy Luna stemningen med ind til Jeres fødselsdag eller Soy Luna fanfest.

  Du finder alle de festartiker du skal bruge for at skabe den rigtige stemning for dine gæster, der ikke vil være i tvivl om festens Soy Luna tema.

 • Spider-man

  Spider-man er en af de største superhelte fra Marvel Comics. Spider-man optræder både i film, tegnefilm, spil, på tøj og som legetøj. Spider-man, eller Peter Parker, som han hedder når ikke han har Spider-man kostumet har overmenneskelige styrker og evnen til at klatre på vægge. Derudover har han to net skydere med en syntetisk edderkoppespind, han selv har opfundet.

  Nu kan du også invitere Spider-man med til din helt egen Spider-man fest.
  Festbyen har et stort udvalg af Spider-man artikler, både til festbordet, men vi har også masser af Spider-man ting til slikposen, eller som gaver til gæsterne.

  Se hele vores Spider-man udvalg her

 • Star Wars

  De første Star Wars film (4,5,6) blev lavet omkring 1980, men er stadig utrolige populære hos Star Wars fans i alle aldre.

  Star Wars Retro er en serie af festartikler der gør dig i stand til at holde din helt egen Star Wars temafest eller børnefødselsdag, med alle figurene fra de gamle Star Wars film. Star Wars Retro temaet har Darth Wader, Master Yoda og Luke Skywalker som motiver på vores Star Wars Retro tallerkner, krus og servietter.

  Med Star Wars Retro temaet kan du pynte både bordet og hele lokalet op til den helt store Star Wars fest.

  Star Wars The Force Awakens er den 7. Film i rækken og hander om tiden efter den 6, hvor Luke Skywalker er forsvundet, og både Den Første orden og modstandsbevægelsen leder efter ham. Den nye skurk i Star Wars The Force Awakens heder Kylo Ren. Ren leder efter Modstandsbevægelsens opholdssted og kan skyr intet middel for at finde dem.

  Star Wars The Force Awakens er en serie af festartikler der gør dig i stand til at holde din helt egen Star Wars fødselsdag eller temafest, med alle figurene fra de nye Star Wars film.

  Star Wars The Force Awakens temaet har Kylo Ren, BB-8 og Stormtroopers som motiver på vores Star Wars The Force Awakens servietter, krus og tallerkner.

  Se hele vores udvalg af Star Wars festartikler her

 • Super Mario

  Genskab det fantastiske Super Mario univers med Mario og Luigi hjemme hos Jer selv med denne service serie med Super Mario tema.

  Mange er vokset op med Super Mario, som blev udgivet første gang i 1985. Sidenhen har det draget millioner børn og voksne på adskillige forskellige spille konsoller.

  Nu kan du også holde fest med Mario, Luigi, Yoshi og få Prinsesse Peach til bords.

  Festbyens Super Mario tema serie indeholder alt det du skal bruge til at pynte både bordet og lokalet op til den helt store Super Mario fest.

 • Svampebob Firkant

  Kom med under vandoverfladen sammen med Svampebob firkant og Patrick Søstjerne.

  Du finder både Svambebob tallerkner, svampebob serviette, svampebob indbydelser og meget mere.

 • Sådan træner du din drage

  Sådan trænder du din drage finder sted i en mytisk vikingeverden, hvor drengen Hikke forventes at følge landsbyens tradition, hvor de finder og dræber drager.

  Men da han så fanger sin første drage, bliver han stik imod traditionen ven med dragen i stedet.
  Hikke og hans drage ven Tandløs.

  Sådan trænder du din drage er en fantastisk historie om venskab og det at have modet til at gå imod traditionerne og gøre det man tror er rigtigt.

  Sådan trænder du din drage temaet kommer med alt det du skal bruge til at pynte dig festbord.

  Se hele Festbyens udvalg i Sådan trænder du din drage temaet her

   

 • Teletubbies

  1-2-3-4 Teletubbies, de er her alle fire. Så hvad enten det er Tinky Winky, Dipsy Laa-Laa eller Po der er din favorit, så kan du her finde festartikler med lige din teletubbies til Jeres teletubbies temafest eller børnefødselsdag. Teletubbies er kendt og elsket af børn over hele verden.

  Vi gør det nemt for Jer at holde en Teletubbues børnefødselsdag med vores store udvalg i festartikler til Jeres festbord.

 • Thomas Tog

  Festbyen har alt hvad du skal bruge for at pynte op med Thomas Tog. Thomas Tog dug, Thomas tog servietter og Thomas Tog krus.

  Og hvorfor ikke give gæsterne en Thomas Tog slikpose med hjem fra festen.

 • Toy Story

  Toy Story giver forklaringen på, hvad sker der med legetøj, når ingen er i nærheden? I denne underholdningsfyldte og eksplosive historie om legetøjs hemmelige liv følger vi legetøjet på Andys værelse, altså når ingen ser det...
  Vi møder de kendte figurer fra Toy Story; Woody, Buzz Lightyear og ikke mindst de charmerende rumvæsner. Perfekt som festpynt til Jeres temafest

  Hos Festbyen kan du købe det fest tilbehør du skal bruge til at pynte bordet til en Toy Story børnefødselsdag.

  Få ideer til børnefødselsdag med Toy Story tema her.

 • Transformers

  Optimus Prime og Bumblebee er hovedpersonerne i denne serie af Transformers servietter, Transformers tallerkner, Transformers indbydelser og meget mere.

  Og pas på, du ved aldrig, hvad et Transformers krus kan transformeres om til.

  Se hele vores Transformers udvalg her

 • Trolls

  Få stemningen fra den herlige Trolls film helt ind på Jeres festbord med disse farverige festlige Trolls festartikler.

  Mød Poppy, Kvist, Bæk, Basse og Guy Diamond og alle deres venner med dette Trolls bordpynt.

  Gæsterne til Jeres Trolls børnefødselsdag vil sætte pris på jeres gennemførte Trolls udsmykning af bordet og det vil med sikkerhed huske festen lang tid fremover.

 • Vaiana

  Filmen Vaiana handler om hovedpersonen med samme navn. Vaiana er en stærke viljesstærk datter til en polynesisk stammehøvding.

  Vaiana er valgt af havet til at returnere en magisk amulet og hun sejler på jagt efter Maui, en legendarisk gud, i håb om at han kan hjælpe hende med at redde hendes folk.

  Med festartikler kan du skabe stemningen fra Vaiana filmen til Jeres egen Vaiana temafest. Vaiana er både stædig, klog og utrolig charmerende, så mon ikke hun ligner fødselsdagsbarnet på rigtig mange måder.

  Jeres gæster vil glæde sig over at fejre en rigtig Vaiana temafest sammen med fødselaren. Du finder et stort udvalg af Vaiana festartikler her.

 • Violetta

  Violetta Castillo boede i Buenos Aries da hun var lille med hendes mor og far, lige indtil hendes berømte mor døde da Violetta var kun 5 år gammel. Violetta og sin overbeskyttende far Germán har flyttet meget rundt siden pga. farens arbejde. En dag beslutter de sig for, at flytte fra Madrid og hjem til Buenos Aries i Argentina sammen med Germáns forlovede (Jade). Violetta begynder i al hemmelighed på musikskolen Studio 21, da hun opdager sit vokalske talent, som hun har arvet fra hendes afdøde mor. I Studio 21 lærer hun endelig nye venner og sig selv at kende. Hun møder også to meget forskellige, dog charmerende drenge, Thomás og León. De to drenge forelsker sig begge i Violetta og der opstår en kærlighedstrekant mellem dem, hvor Violetta ikke kan beslutte sig for hvem hun i sandhed elsker.

  Hvis du mangler idéer til din børnefødselsdag, er lige så stor fan af den superseje Violetta som os, så er festbyens Violetta festartikler helt sikkert lige noget for din fest!

  Inviter pigerne fra børnehaven eller klassen over til den fedeste fødselsdag med de sejeste Violetta invitationer. I er garanteret en mega sjov fest med det fedeste Violetta bordpynt!

  I Voiletta slikposerne kan der fyldes lige det slik I kan lide og måske endda et lille stykke legetøj.

  Lav flotte drinks i de endnu flottere Violetta engangskrus. Med alle disse cool festartikler, får I nemt en rigtig sjov fest, som Violetta selv ville elske at komme til.

 • Zootropolis

  I Zootropolis følger vi Judy Hopps der tager til storbyen Zootropolis for at forfølge sin drøm om at blive den første kaninbetjent i Zootropolis.
  Judy støder dog på forhindringer hun ikke kan overvinde alene, så hun må slå sig sammen med Nick Wilde, en luskebuks af en svindler. Sammen opdager Judy og Nick et komplot som vil forandre Zootropolis for altid.

  Festbyen har alle de festartikler du skal bruge for at pynte bordet til en Zootropolis temafest. Judy og Nick er selvfølgelig hovedpersoner i denne serie af Zootropolis fest tilbehør.
  Gør den næste børnefødselsdag til noget særligt, ved at holde en Zootropolis temafest for Jeres barn. I kan starte allerede med invitationerne, og fortsætte med plastik dug, paptallerkner og servietter.

  Se hele Festbyens udvalg af Zootropolis festartikler her