Menu

Kontaktlinser
Kontaktlinser

Med kontaktlinser kan du gøre din udklædning eller kostume enormt gennemført med ganske få midler. Ved hjælp af kontaktlinser med en bestemt farve, mønster eller form kan du skabe en imponerende effekt, som bidrager til enhver udklædnings look. Kontaktlinser kan sætte prikken over i’et, hvis for eksempel du skal klædes ud som vampyr, ork, Underworld-karakter eller Marylin Manson. Det er selvfølgelig ikke kun til udklædning, at kontaktlinser kan være oplagte at bruge, for mange anvender også kontaktlinser med farve og mønster i hverdagen, hvis for eksempel de ønsker en anden øjenfarve. Det kan også være en meget effektfuld måde at skille sig ud på da folk altid lægger mærke til dine øjnes nye farve. Her på siden finder du blandt andet kontaktlinser med UV-effekt, som lyser op i mørket. Desuden finder du sclera kontaktlinser, som dækker hele øjet, samt motiv kontaktlinser, som har forskellige mønstre. Der er forskel på hvor lang tid de forskellige kontaktlinser kan holde sig, men linserne kan dog minimum holde sig i tre måneder og så er der nogle kontaktlinser, der kan holde længere – alt afhængig af dit behov. Samtlige kontaktlinser har det til fælles, at de skal opbevares i en bestemt beholder, sammen med en særlig form for linsevæske.

Kontaktlinserne, som vi sælger her på siden overholder naturligvis krav til medicinsk udstyr således, at de ikke er til gene for dine øjne og ikke forårsager sundhedsmæssige farer. Desuden er kontaktlinserne produceret i EU og de har en høj kvalitet og er desuden kendetegnet ved at leve op til den pålidelighed, som mange tyske produkter har.

 • 3 Måneders kontaktlinser

  Her på siden finder du mange forskellige slags kontaktlinser, som adskiller sig fra hinanden i forhold til farve, mønster og form. Desuden adskiller kontaktlinserne sig også fra hinanden ved at de har forskellig holdbarhedslængde. En stor del af de kontaktlinser, som du finder her på siden kan holde sig i op til 3 måneder efter de er åbnet. I uåbnet stand kan disse kontaktlinser dog holde sig i op til et år, da det først er når kontaktlinserne åbnes, at de kan holde sig i 3 måneder.

  Nogle af de 3 måneders kontaktlinser du finder her på siden har forskellige motiver og mønstre, og det er nogle af dem, som tiltrækker rigtig meget opmærksomhed. Blandt andet kan du finde nogle kontaktlinser, som har blodstænkt mønster, så det ligner, at bæreren af linsen er blevet slået eller på anden måde udsat for en slem skade. Disse kontaktlinser er helt ideelle til for eksempel en udklædningsfest, især hvis man skal klædes ud som et monster, en mumie eller lignende. En anden form, som du også finder på nogle 3 måneders kontaktlinser er en rundsav, som også kan placeres i det lidt morbide tema, som for eksempel passer til en halloween fest, hvor udklædningen skal være uhyggelig.

  Kigger du vores udvalg af 3 måneders kontaktlinser igennem vil du også finde linser, som er mere afdæmpede og som har et mere diskret look. For eksempel finder du nogle kontaktlinser i typen ‘Elektro’ i både grøn, rød og blå. Tag et kig og find dine nye flotte kontaktlinser i dag.

 • UV kontaktlinser

  Skal du til en vild fest og ønsker du at iklæde dig en udklædning eller noget tøj, som passer til festens tema, kan du overveje at købe nogle kontaktlinser. Hvis det er en technofest eller en neonfest du skal til, så kan det for eksempel være, at du vil drage nytte af disse ultraviolette (UV) kontaktlinser, som du kan købe i forskellige farver. UV-linserne kan blandt andet fås i hvid, gul, grøn og blå. Desuden finder du også UV-linser med farverne pink og orange, og du kan også finde UV-linser i stilen ‘eclipse’. Selv regnbuefarvede UV-kontaktlinser finder du her på siden.

  Hvis du er tæt på en sort lyskilde, så vil dine UV-kontaktlinser lyse op, og det vil være tilfældet ved mange natklubber. Hvis du skal til en technofest eller en neonfest, eller en lignende temafest så kan du være sikker på, at der er sørget for en lyskilde til UV-farver, da det er et must have til sådanne fester. Så når du står og danser på dansegulvet i mørke, så vil dine kontaktlinser lyse op så alle kan se dine lysende øjne. På den måde vil UV-kontaktlinserne være med til at give dig et helt unikt party look.

  Hvis du skal til en parade eller en bestemt festival, hvor der også er mange, som vælger at klæde sig ud, kan nogle UV-kontaktlinser gøre et stort indtryk på dem du er sammen med. Det kan være, at du skal gå pride parade og i dette tilfælde vil nogle regnbuefarvede UV-linser være helt ideelle da du kan give folk et intenst og uforglemmeligt blik når de går forbi.

  Kontaktlinserne er i god kvalitet, og er produceret i Tyskland og overholder desuden krav til lovgivning i EU for medicinsk udstyr.

 • Sclera kontaktlinser

  Ønsker man en maksimal og meget kraftfuld og næsten chokerende effekt, så vil man få hvad man ønsker med sclera linser, som i mange år har været bredt anvendt i filmverdenen. Det unikke ved sclera linser er, at de er meget større end almindelige kontaktlinser og faktisk dækker de størstedelen af den synlige del af øjet. Det er netop dette, som gør dem så unikke, og som desuden gør, at de skiller sig ud fra de mere gængse og almindelige kontaktlinser man ofte ser.

  I mange serier og film, som tager udgangspunkt i fantasiverdenen anvender man denne type sclera linser til at skabe en vild og gennemført effekt blandt fantasiskabningerne, som er med. Blandt andet har man formentligt set Underworld, hvor man gør meget brug af sclera kontaktlinser. Det vil sige, at hvis man skal være klædt ud som en fra dette filmunivers vil sclera linser være det helt oplagte at bruge.

  Her på siden kan vi tilbyde sclera kontaktlinser i forskellige farver, så som orange, sorte, hvide og røde. Så det vil sige, at uanset hvilket udtryk du ønsker at skabe når du anvender linserne så kan du få det til at fungere med en af disse farver.

  Sclera kontaktlinserne, du finder her på siden, kan holde i 12 måneder fra du åbner pakken og er tiltænkt lejlighedsvis brug således, at det er nogle, som du kan finde frem til særlige begivenheder. De sclera kontaktlinser du finder her er lavet i en rigtig god kvalitet, hvilket vil sige, at de kan holde til at blive brugt, også hvis du bruger dem til vilde fester. Sclera linserne overholder naturligvis kravene til lovgivning i EU for medicinsk udstyr.

 • Motiv kontaktlinser

  Kontaktlinser er ofte noget man kender, som noget, der giver et bedre syn. Men kontaktlinser er dog også noget man kan bruge, hvis man ønsker at skabe en effekt og muligvis imponere folk med ens udklædning. Her på siden kan finde mange forskellige slags kontaktlinser med motiv til dette formål.

  Mange vælger at anvende sådanne kontaktlinser til udklædning og især i forbindelse med halloween er der rigtig mange, som vælger at købe nogle kontaktlinser med et særligt motiv, som lige præcis passer til deres udklædning. Du kan blandt andet finde nogle kontaktlinser, som er beregnet til at blive brugt sammen med en udklædning som vampyr. Den grå farve, som nogle af vores kontaktlinser har gør, at de er ideelle til for eksempel en vampyrudklædning, da vampyrer netop er kendt for deres ”døde” øjne. Der er mange andre former for kontaktlinser, som er ideelle til halloween udklædning, nemlig som rød ulv, som netop ligner en rød ulvs øjne.

  En anden klassiker til både halloween og fastelavn, er en ork udklædning. Her på siden finder du motiv kontaktlinser, som netop ser ud som øjnene på en ork. Skal du være en anden slags monster kan det være, at du skal være et lidt utraditionelt monster, nemlig et med lilla øjne. Dette kan du også finde motiv kontaktlinser til her på siden. Oktoberfest er populær blandt mange, og endda så populær, at du kan få særlige kontaktlinser, som er lavet til oktoberfest tema. Disse motiv kontaktlinser har nemlig de hvide og blå tern, som netop kendetegner den berømte og bredt fejrede oktoberfest – perfekt til tyrolerkostumet.

 • Kontaktlinse tilbehør

  Opbevaringen og rengøring af dine kontaktlinser er meget vigtig for dine kontaktlinsers levetid. For at kontaktlinserne skal kunne holde den tid de er designet til skal de opbevares i rensevæske så de ikke tørrer ud. Her finder du det tilbehør du skal bruge til netop dine kontaktlinser.