Filtrer efter

Sclera kontaktlinser

Sclera kontaktlinser

Ønsker man en maksimal og meget kraftfuld og næsten chokerende effekt, så vil man få hvad man ønsker med sclera linser, som i mange år har været bredt anvendt i filmverdenen. Det unikke ved sclera linser er, at de er meget større end almindelige kontaktlinser og faktisk dækker de størstedelen af den synlige del af øjet. Det er netop dette, som gør dem så unikke, og som desuden gør, at de skiller sig ud fra de mere gængse og almindelige kontaktlinser man ofte ser.

I mange serier og film, som tager udgangspunkt i fantasiverdenen anvender man denne type sclera linser til at skabe en vild og gennemført effekt blandt fantasiskabningerne, som er med. Blandt andet har man formentligt set Underworld, hvor man gør meget brug af sclera kontaktlinser. Det vil sige, at hvis man skal være klædt ud som en fra dette filmunivers vil sclera linser være det helt oplagte at bruge.

Her på siden kan vi tilbyde sclera kontaktlinser i forskellige farver, så som orange, sorte, hvide og røde. Så det vil sige, at uanset hvilket udtryk du ønsker at skabe når du anvender linserne så kan du få det til at fungere med en af disse farver.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre