Menu

 • Barnedåb

  En barnedåb er starten på et helt liv med oplevelser og udfordringer. Selve barnedåben behøver ikke være en udfordring i forhold til at pynte bord og lokale. Festbyen har alt du skal bruge til at holde barnedåb, hvad enten du holder festen hjemme eller ude. Til en barnedåb er det festligt hvis Jeres tema afspejler den festlige begivenhed i fejrer, og det kan temaet komme til, hvis du, allerede når du dækker bordet, tænker over at vælge festartikler der passer sammen. Vi har alt fra dug til bordet, servietter og pynt til lokalet.

 • Konfirmation

  En konfirmation er ofte den første rigtig store fest i et ungt menneskes liv. Konfirmanden har måske været til store fester før, men denne gang er konfirmanden festens midtpunkt. Når denne store fest skal planlægges er det mange ting der skal tænkes på, ikke mindst bordpynt til konfirmationen. Festbyen har et stort udvalg i alt til bordet til konfirmationen, herunder bordløber i mange forskellige farver, der passer lige til festens valgte farver. Du finder også konfetti til bordet der kan få selv den mest almindelige dug fra skabet til at ligne en million. Du finder også dekorations tråd i mange farver, som kan bruges til at vikle om servietterne, eller om glassene.

 • Bryllup

  Jeres bryllup er en helt speciel dag, og alt skal gerne være perfekt. Festbyen har et stort udvalg af festartikler der vil sætte prikken over i’et til Jeres bryllup. Du finder ting til borddækningen som gør bordet festligt og farverigt. Det kunne være bordkort, servietter eller bordløbere i den helt rigtige farve og stil. Vi har også fest tilbehør til udsmykning af lokalet, hvor Jeres bryllup afholdes fx pom pom’er i mange forskellige farver.

  Hvis du vil være kreativ i forhold til borddækningen så finder du også et stort udvalg af farvet tråd og konfetti til bryllupsbordet. Mange af vores festartikler passer sammen således du kan holde en rød tråd igennem hele pyntningen, hvilket giver et roligt og stilfuldt indtryk hos Jeres bryllupsgæster.

  Festbyens store udvalg af festartikler til bryllup gør det let for dig at pynte Jeres bryllupsbord selv, samtidig med at resultatet ligner noget man har betalt dyrt for at få lavet.

  Hvis du allerede ved udsendelsen af invitationerne til Jeres bryllup har lagt stilen fast, kan du nemt fortsætte i samme sport, og opnår således en sammenhæng imellem de forskellige faser i Jeres bryllupsfest.

  Kig dig omkring og find inspiration til Jeres bryllup imellem vores mange forskellige kategorier med fest tilbehør til Jeres bryllup.

 • Sølvbryllup

  Sølv festartikler kan bruges til mange lejligheder. Det er naturligvis mest oplagt til sølvbryllupper, hvor sølv er den centrale og gennemgående farve til festen. Det kunne være til æresporten, hvor du kan bruge sølv balloner eller andre sølvfarvede festartikler. Festbordet vil ofte også være smykket med forskellige ting af sølv. Man kan også holde andre fester, hvor man vælger sølv som den gennemgående farve. Det kunne være et nytårsarrangement, hvor alle festartikler skal holdes i helt enkle farver, måske sort og sølv. Vores sølvfarvede festartikler passer godt sammen med andre farver, dette kunne være hvid eller sort, hvor kontrasten bliver rigtig tydelig.

 • Guldbryllup

  Et Guldbryllup er absolut noget at fejre. Det er en bemærkelsesværdig bedrift at have været gift i 50 år. Nu er det jo nærliggende at holde festens tema i Guld og ”50” og med Festbyens udvalg i festartikler til Guldbryllup er det ikke noget problem at finde alt du skal bruge til Jeres Guldbryllup. Du kan starte med at lægge en flot bordløber på bordet, så er farven og dermed stilen for Jeres Guldbryllup lagt. Derefter kan du fortsætte med servietter, måske i samme farve. Pynt bordet med noget af vores smukke konfetti eller figurer til bordet.

 • Jul

  Skal det være nemt men stadig festligt til julefrokosten så har Festbyen også engangs service med jule tema.
  Vi har jule festartikler både juleaften og alle julefrokosterne.

 • Nytår

  Vil du gerne have en festlig nytårs aften, men undgå opvasken, så er dette Festbyens festlige nytårs fest tilbehør lige noget for dig.

  Festbyen har flere forskellige nytårs temaer, hvor du kan få både nytårs servietter, nytårs paptallerkner og nytårs engangskrus.

  Se hele Festbyens udvalg i Nytårs festartikler her.