Menu

Balloner
Balloner

Her finder du balloner til mange forskellige lejligheder. Vi har balloner med tryk til børnefødselsdage eller temafester. Du finder også balloner uden tryk i klare farver, der passer ind i netop det tema du har valgt til Jeres næste fest. Ballonerne kan bruges både til helium og almindelig luft.

 • Latex uden tryk

  Festbyens udvalg af balloner uden tryk. Balloner til alle temafester, guldbryllup eller sølvbryllup.

 • Latex med tryk

  Her finder du Festbyens udvalg i latex balloner med tryk. Find balloner til jeres næste temafest eller børnefødselsdag. Vi har balloner til mange af de kendte børnetemaer. Du finder også balloner til babyshower og andre festlige lejligheder

 • Folie balloner

  Folie balloner er balloner lavet af et tyndt lav metal folie, med tryk oven på. Folie ballonerne fås med motiver fra alle de kendte temaer. Ballonerne kommer i mange forskellige former og størrelser. Alle balloner har et selvlukkende hul, hvor helium kan fyldes på, lige som alle balloner også har en snip, hvor du kan binde ballonbånd til ballonen, så den ikke svæver væk. Folie balloner holder sig svævende i længere tid, end almindelige latex balloner, helt op til 1-2 uger. Du kan kombinere folie balloner med latex balloner i matchende farver og lave nogle flotte ballonbuketter.

 • Tal
 • Helium til balloner

  Med helium kan du give dine balloner et helt andet liv. Du kan fylde helium i ballonerne og lade dem svæve over bordene i festlokalet, eller du kan binde en snor i ballonerne og stille dem rundt langs væggene. Ballonerne kan du få i farver der passer til lige netop Jeres fest tema.

  Den mængde helium du skal bruge er afhængig af antallet af balloner, samt størrelsen på ballonerne. På de forskellige størrelser helium beholdere er der et skema der viser, hvor mange balloner du kan fylde med helium, og hvor store de kan være.

  Latex balloner fyldt med helium holder sig oppe i ca. 6-8 timer. Folie balloner vil holde i flere dage.

 • Kæmpe balloner

  Kæmpe latex balloner tilføjer endnu en dimension til Jeres fest. De er utrolig dekorative, og kan virkelige gøre en stor forskel, hvis festlokalet ser lidt tomt ud. Kæmpe ballonerne er også et fantastisk stykke legetøj, hvor både store og små finde glæde ved at skyde disse kæmpe balloner op i luften eller spille med dem som en bold. Ballonerne kan fyldes med luft eller helium

 • Ballon tilbehør

  Her finder du Festbyens udvalg af ballon tilbehør

 • Ballonsnor

  Ballonsnor findes i mange forskellige farver. Du finder helt sikkert en ballonsnor der passer til de balloner du skal bruge. I ballonsnoren kan du med fordel binde en lille ballonvægt så ballonerne ikke flyver til vejrs for Jer. Det ballonsnor du ikke får brugt til balloner kan du sagtens bruge som gavebånd til Jeres julegaver eller fødselsdagsgaver.

 • Vandballoner