Menu

 • Balloner

  Her finder du balloner til mange forskellige lejligheder. Vi har balloner med tryk til børnefødselsdage eller temafester. Du finder også balloner uden tryk i klare farver, der passer ind i netop det tema du har valgt til Jeres næste fest. Ballonerne kan bruges både til helium og almindelig luft.

 • Borddekoration

  Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dit festbord så er en borddekoration det helt rigtige. Dette gør dit festbord til noget dine gæster vi lægge mærke til og huske. Festbyen har et stort udvalg af bord dekorationer i forskellige teamer, så der er helt sikkert en bord dekoration der passer til din fest.

 • Bordløber

  Borddækningen er for mange noget af det vigtigste til en fest. Farverne skal gerne passe til årstiden, eller det specifikke tema for festen. Det er derfor vigtigt at der kan skabes en samhørighed imellem Jeres bordløber og resten af Jeres bordpynt. Hos Festbyen finder du et stort udvalg af forskellige bordløbere, både i forskellige farver men også forskellige designs. Vores Sizoflor bordløbere har et fint vævet design, hvor trådene ligger som et spindelvæv. Man kan godt se den underliggende dug igennem en Sizoflor bordløber, det kan du udnytte til at få det helt rigtige samspil imellem dug og bordløber.

  Sizoflor bordløbere kommer på praktiske ruller, som du ruller ud på bordet og klipper af i den ønskede længde. Eventuelt overskydende bordløber kan du bruge i æresporten eller vikle den om stolper i det lokale i holder festen.

  Du finder lige den Sizoflor bordløber du skal bruge til dit kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup her.

 • Dekorationstråd

  Dekorationstråd er ståltråd beklædt med farvet foliepapir. Dekorationstråden kan formes om objekter, hvorefter tråden holder formen. Dette kan bruges til at sno spiraler der stikker ud fra stilken på vinglas. Du kan også vikle tråden om servietten og lade noget af tråden stikke ud for oven og måske forme det som et hjerte. Dekorationstråden kommer i mange forskellige farver, så de passer både til lejligheden eller til det farvetema som Jeres bordpynt følger.

 • Duge

  Et flot festbord begynder med en dug. Festbyen har et stort udvalg i duge. Du finder dem alle her.

  Vores duge i plastik aftøres og bruges flere gange. men vi har også duge i kraftigt papir, der blot kan kasseres efter brug.

  Se hele vores udvalg her

 • Dækkeservietter

  Dækkeservietter er en utrolig simpel måde at få farver på dit festbord. Dækkeservietterne placeres under tallerknerne og en del af formen stikker således uden for. Farverne på dækkeservietterne kan tilpasses det øvrige bordpynt, så du har mulighed for at skabe en rød tråd igennem hele festbordet.

 • Flag

  Hvad enten du skal bruge flag til festen, flag til kagen eller flag til bilen så kan du finde dem her.

 • Fødselsdagslys

  Hvad end det er helt neutrale kagelys eller tema kagelys du kigger efter, så har Festbyen det du skal bruge.
  Vi har kagelys til enhver fest, se hele vores udvalg i kagelys her.

 • Gæstebøger
 • Kagestander

  Kagestandere fra Festbyen præsentere din kage helt fantastisk. Kagestanderene kommer i flere forskellige temaer, der passer lige din Jeres fest.

  Se vores udvalg i kagestandere her

 • Kagetilbehør

  Mangler du lige det sidste til din festkage, så se Festbyens udvalg i kagetilbehør. Vi har forskellige rekvisitter der lige passer i det tema du afholder festen med. Se vores udvalg af kagetilbehør her

 • Konfetti

  Konfetti kan bruges til flere ting. Du kan for eksempel strø det på festbordet og give en neutral dug et festligt præg.

  Konfettien kan samles sammen efter brug, og bruges igen.

 • Konfettirør

  Konfettirør er et meget festligt og farverigt indslag til Jeres fest. Konfettirør varierer i både længde og indhold. Hos Festbyen finder du et udvalg af både forskellige længder samt indhold af forskellig form og farve. Vores konfettirør indeholder ikke krudt og kan derfor anvendes til rigtig mange formål, hvor brug af brandfarlige eller eksplosive materialer er forbudt. Vores konfettitør indeholder virkelig meget konfetti, så du skal bruge dem med omtanke.

 • Oblater

  Oblater eller klistermærker kan anvendes til rigtig mange ting, i forbindelse med Jeres fest. Det helt oplagte er at bruge dem til at lukke for en festsang. Her kan man minde fødselaren om sin runde dag, ved at vælge en oblat med den fødselsdag som nu fejres. Man kan også bruge dem inde i festsangen, hvor de med guld og sølv glimmereffekt er meget effektfulde på en flot sang. Du kan også bruge oblaterne i udsmykningen af Jeres festbord, måske på dugen eller servietterne. Endeligt er det også oplagt at bruge oblaterne på invitationerne, hvis man gerne allerede der vil signalere festens tema.

 • Lanterner

  Lanterne er flotte både i lyse lokaler, hvor man ikke behøver LED lys i lanternerne. Farverne på lanterne kan tilpasses festens øvrige tema, og du kan således binde pynten i lokalet sammen med bord pynten. LED lanterne giver dig mulighed for at lave lidt ekstra stemning, når mørket falder på. LED lanternerne er meget energieffektive, og kan lyse i mange timer. Lanterne kan nedtages, pakkes sammen og gemmes til Jeres næste fest.

 • Organza poser

  Organzaposer kan bruges til mange ting på dit festbord. Poserne kan naturligvis anvendes til at fylde med små farvet sten eller glaskugler. Herefter kan de stå på festbordet som dekorative indslag i din bordpynt. Farverne på organzaposerne kan varieres alt efter, hvilket indhold poserne skal have og, hvilken farver du eller bruger på dit festbord. Organzaposerne kommer i så mange forskellige farver at det er nemt at matche dem med det øvrige pynt. Du kan også vælge at bruge organzaposerne som en holder til bestikket, hvor du stikker enden af bestikket inde i posen. I snoren til organzaposen kunne du så binde et bordkort så du på den måde kombinere bestiklomme og bordkort.

 • Organza ruller

  Organza kan anvendes til mange formål. Organza fås i mange forskellige farver samt med og uden glimmer effekt. Du kan bruge organza i æresporte til bryllupper, hvor de er med til at skabe en rigtig god bund, sammen med den øvrige pyntegrønt. Du kan også anvende organza på festbordet, hvor du kan sno det sammen og lade det snørkle sig igennem hele dit festbord, samt op af lysestager, vaser og andet bordpynt. Du kan også bruge organza til indpakningen af gaver sammen med cellofan og almindelig gavepapir. Dette giver et meget eksklusivt udtryk til dine gaver. Vi har et stort udvalg af forskellige organza i forskellige farver til mange forskellige formål, herunder bryllup, barnedåb eller måske baby shower

 • Pinata

  Vi du gerne give børnene noget ekstra til festen, og er det ikke helt fastelavn, så er en Pinata et godt alternativ.

  Pinataen skal hænges op i en ring, således man kan hæve og sænke den under "nedslaget". Deltagerne skal have bind for øjnene og forsøger med en pind at slå Pinataen i stykker, så indholdet falder ud. Du kan fylde Pinataen med slik eller måske tema relateret slikpose ting. Mulighederne er mange, og gæsterne vil helt sikkert sætte pris på dette utraditionelle indslag.

 • Pom Pom

  Pom pom’er kan bruges til mange formål. De er helt oplagte når du gerne vil tilføje noget farve til Jeres festlokale. Pom pom’erne kommer i mange forskellige farver, dette gør det let at finde en pom pom lige i den farve i har valgt at holde Jeres fest i. Pom pom’erne kan hænges i loftet, i snorer med forskellige længer så de skaber en farverig og fyldende effekt. Du kan også vælge at lægge dem på bordet eller tape dem fast i luftet. Efter festen kan pom pom’erne flyttes ind på børneværelset, hvor de vi fortsætte med at skabe både farve og glæde.

 • Rosenblade

  Rosenblade kan bruges til mange anledninger. Du kan bruge dem på bordet som bordpynt til bryllup. Du kan også lægge dem på sengen, hvis du vil overraske én med en romantisk aften.

  Rosenbladene kan også bruges i dekorationer som et farverigt og kønt element.

  Hvis du er på frierføder, kan du lave en sti igennem huset som din udkårende kan følge frem til, hvor ringen skal præsenteres.

  Du kan også strø rosenblade i hele huset, hos det nygifte par, det vil helt sikkert skabe mere glæde end ris.

 • Risposer

  Risposer har mange anvendelsesmuligheder. Du kan naturligvis bruge dem til ris, hvor du fylder dem om, og lukker dem med snoren, så risene ikke falder ud. Derefter stiller du dem rundt på Jeres borde til bryllupsfesten, til afbenyttelse af Jeres gæster. De kan også fyldes med små farvet sten eller farvet glad, hvorefter der kan stilles til pynt på bordrene. De farverige risposer gør sig rigtig godt på en lys eller hvid dug, hvor de kan bruges til at skabe den ønskede farve i jeres festtema. Risposerne kan også bruges til mange andre former for fester, hvor de er store nok til at du kan lægge små gaver i til Jeres gæster, det er kun fantasien der sætter grænsen.

 • Servietter

  Servietter er nok noget af det første man tænker på, når man skal pynte et festbord. Farven på servietterne er naturligvis vigtig, da servietterne gerne skal passe i farverne med temaet for festen, eller det øvrigt pynt på bordet og i festlokalet. Når først farven på servietterne er bestemt er det næste du skal overveje, hvordan du skal anbringe servietterne på festbordet. Servietterne kan anbringes på tallerknerne eller imellem tallerkenerne, hvis du skal have flere tallerkner på bordet på samme tid. Du kan også folde servietterne i en flot og stilfuld figur, lige som du kan kombinere flere servietter sammen. Endelig kan du også stille servetterne i et højt glas, Alle muligheder kan naturligvis kombineres med hinanden, således du med forskellige farver servietter får lige netop det udtryk på dit festbord, som du kunne tænke dig.

 • Sugerør

  Sugerør behøver ikke blot være sugerør. Festbyen har et stort udvalg i tema sugerør det sætter prikken over i'et til din fest.

 • Træklemmer

  Klemmer i forskellige farver kan bruges til mange kreative formål til Jeres næste fest. I kan printe billeder ud til alle Jeres gæster og sætte fast den med farvet klemmer i tallerknerne eller glassene. På den måde får i lavet nogle personlige bordkort der samtidig passer ind i det farvetema i har valgt til Jeres fest. I kan også hænge ting op i en lang snor over bordet, som har relation til festens tema, måske tegninger eller billeder af gæstens midtpunkt. Du finder træ klemmer i mange farver, så der er helt sikkert en farve der passer til netop de farver i har valgt til Jeres temafest.

 • Sæbebobler

  Mange steder må man ikke længere kaste med ris. Det kan være uden for kirken, eller der, hvor man nu holder sit bryllup. Derfor kan man godt komme til at mangle noget i disse situationer. Hvis man stadig gerne vil gøre noget specielt for brudeparret på deres store dag, kan sæbebobler være en udmærket erstatning for risene. Sæbeboblerne kan bruges til bryllup både udendørs og indendørs. Når mange bryllupsgæster blæser sæbebobler ud på samme tid, giver det en meget kraftfuld og fascinerende effekt. Sæbeboblerne kan også bruges til konfirmationerne eller andre festlige lejligheder.

 • Tyl

  Tyl er nok noget af det mest benyttet pynt til et bryllup. Tyllen kan bruges til tyl skørter, ligesom det ofte bliver brugt til at udsmykke festlokalet, hvor brylluppet bliver afholdt. Du kan bruge nogle store stykker hvid tyl, som hænges op i loftet igennem hele lokalet. Dette ser specielt godt ud, hvis du har mulighed for at sætte noget farvet lys på tyllen. Tyl kan også bruges på bordet, hvor du kan slynge det langs med festbordet, eller binde det i vaser og lysestager. Tyl er oplagt at bruge til en æresport, hvor de sammen med blomsterne og pyntegrønt giver det helt rigtige højtidelige udtryk. Tyl fås i mange forskellige mål og farver, så du kan altid finde et produkt der passer til lige netop dit behov for at pynte op med tyl.