Bryllupssæbebobler

Et bryllup først og fremmest en handling, hvor 2 mennesker siger Ja til hinanden. Men udover at være en offentlig tilkendegivelse af sin kærlighed er et bryllup også en begivenhed der er forbundet med utrolig mange traditioner. En af de helt store faste traditioner er at smide ris efter brudeparret. Det er en skik vi har brugt i Nordeuropa siden 1800 tallet, og meningen er at risene skal sikre frugtbarhed, det vil sige en masse børn, men også generelt skal risene symbolisere et ønske om en god og tryg fremtid. Risene er egentlig til tidspunktet, hvor brudeparret forlader selve bryllupsfesten, for at trække sig tilbage. Men i de seneste år er risen flyttet med ud til kirken, hvor de kastes på brudeparret uden for kirken.

Men i de senere år er der flere og flere kirker og forsamlingshuse der frabeder sig kast med ris. Årsagerne til forbuddet er forskellige, men ofte er det for ikke at tiltrække rotter at forbuddet bliver indført.

Hvad gør man så, når man du gerne vil vise sit ønske om frugtbarhed og tryg fremtid til brudeparret?

Bryllups sæbebobler er et oplagt alternativ til risene. Bryllupssæbeboblerne efterlader sig ingen spor overhovedet udenfor kirken. Og synet der møder brudeparret, når alle gæsterne blæser sæbebobler udenfor kirken, kan være mindst ligeså overvældende som risene, når de bliver kastet. Og sæbeboblerne skal ikke pilles ud af kjolen eller håret inden man kan komme videre til fotografen.

Bryllups sæbebobler kommer i flere varianter. De mest populære er hvide bryllups sæbebobler i klare rør med hvide pinde og hjerter på toppen. Denne variant er let at dele ud til gæsterne ved kirken, så de kan være klar til at puste dem ud over brudeparret uden for kirken.

5901157483669_05.jpg

Disse bryllups sæbebobler fås også i en pink udgave, med pink rør og pind, med et hjerte i toppen. De pink bryllups sæbebobler har en god kontrast til festbordet, hvis det er holdt i hvide eller andre lyse farver.

Pink Bryllups Sæbebobler
Disse sæbebobler er så neutrale, at de også ofte bruges til konfirmationer, eller andre lejligheder end et bryllup. Det kan væres om indslag i en sang, hvor sæbeboblerne måske nævnes i sangen, hvorefter alle gæster puster sæbebobler ud over bordene.

En anden variant er bryllupskage sæbebobler. Her er beholderen udformet som en bryllupskage, hvor på toppen af kagen sidder et lille hjerte, som pinden sidder fast i. Disse bryllupssæbebobler er specielt oplagte til at stille på bordet, hvor de som bordpynt er med til at understrege at det er et bryllup man er inviteret til.

Bryllupskage sæbebobler

Champagne sæbebobler kan også anvendes til mange forskellige lejligheder. Her er beholderen udformet som en champagne flaske, hvor låget sidder fast i pinden. Denne champagne sæbebobler kan anvendes til flere former for fester, det kunne være et nytårstaffel, en rund fødselsdag eller naturligvis et bryllup.

Champagne bryllups sæbebobler

Fælles for alle vores sæbebobler er at de som udgangspunkt ikke pletter, hverken kjolen eller jakkesættet. Sæbeopløsningen er så svag i denne boblevæske at de bobler der springer på tøjet ikke vil efterlade blivende pletter. Det er klart, at hvis man tømmer en beholder ud på maven af den fineste kjole, at det vil kunne give en plet. Selv hvis uheldet er ude, og man spilder en helt beholder udover sig selv, er der ikke noget i boblevæsken der ikke kan fjernes ved en almindelig rens. Du kan således roligt bruge disse sæbebobler til den helt store gallafest også.

Skulle der være sæbebobler tilovers efter Jeres bryllup, er der helt sikkert børn der vil sætte pris på at få lov til at bruge dem efter festen.

Selv om hullerne på pindene man puster i, er hjerteformet, og aflange så bliver alle sæbeboblerne helt runde. Og de bliver alle klare og fine, selv de bobler der kommer fra de pink beholdere.