Disney Prinsesser

Disney Prinsesser fødselsdagslys

Kagen til børnefødselsdagen er kronen på værket, og den skal jo gerne være så uforglemmelig som mulig. Med disse fødselsdagslys med Disney prinsesser vil dit barns prinsessedrømme gå i opfyldelse når lysene pustes ud og kagen vil kunne stå utrolig flot med disse brændende lys. De lyserøde fødselsdagslys vil pynte fødselsdagskagen, og vil passe perfekt med glasuren og flødeskummen.

Disse fødselsdagslys passer sammen med mange andre fest artikler med samme Disney prinsesse tema, som skaber den helt rette 'prinsesse'-borddækning.

Flere detaljer

21,00 kr

På lager

Bestil nu og modtag....

mandag 26 august med GLS pakkeshop

  • Indeholder 12 stk.

Skriv en anmeldelse

Disney Prinsesser hjerteformet flag banner - UDGÅET

Inviter Disney prinsesserne Snehvide, Askepot, Bella, Tornerose og Rapunzel med til børnefødselsdag ved at hænge denne hjerteformede flag banner op. Hjerterne har motiv fra Disney Prinsesserne og kan pynte på børneværelset eller i stuen og vil danne nogle gode rammer for en gennemført temafest for de små prinsesser.

Her på siden finder du mere fest tilbehør med samme Disney prinsesser-tema, og udover den hjerteformede banner finder du også paptallerkner, engangskrus og servietter.

Køb for 500,00 kr mere og få gratis fragt