Halloween

Kunstigt Latex hud

Zombie, gammel mand eller bare hud i laser. Denne kunstige latexhud gør dig i stand til at fuldende din Halloween udklædning på en skræmmende vis. Hvis den kunstige latex hud påføres oven på noget sminke, giver det et helt unik og virkeligt udseende. Du kan bruge huden til at lave nogle virkelig ulækre sår, hvor der kommer en anderledes dybde i såret end ved brug af blot kunstigt blod. Du kan også fåføre latex huden i store områder i ansigtet, i flere lage, og derefter trække trævler af huden, inden du slutter af med en gang sminke. Du vil helt sikkert skabe opmærksomhed omkring din udklædning hvis du går all-in og laver en flot sminke.

Se tips for brugen af latexhud her

Flere detaljer

99,00 kr

På lager

Bestil nu og modtag....

tirsdag 28 januar med GLS pakkeshop

Indeholder:

  • 28,3 ml latex hud
  • 1 svamp til påførsel

ADVARSEL!

Dette produkt er ikke et legetøj. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes i nærheden af ​​mund og øje. Pas på med tekstiler og overflader. Kunstig latexhud kan forårsage permanente pletter. Må ikke anvendes i tilfælde af kendt overfølsomhed overfor de angivne ingredienser.

Bemærk: Latexhuden er farlig at indtage.

171020_Kunstig latex hud

Instruktion i brugen af kunstig latex hud

Download (76.45k)

Skriv en anmeldelse

Kæmpe edderkop

Denne kæmpe edderkop er perfekt til en rigtig uhyggelig halloween fest. Med en diameter på 1 meter kan den skræmme de fleste med sine lange edderkoppeben. Kan placeres forskellige steder i huset eller eventuelt hænges op i loftet et sted, hvor den er synlig. Hvis du er kreativ kan du eventuelt lave et svindelvæv til den. Kæmpe edderkoppen egner sig til alle slags halloween fester, hvor de fleste børn og voksne vil se den som et sjovt og uhyggeligt indslag. Halloween er forbundet med uhyggelige ting, og her vil denne kæmpe edderkop passe perfekt ind. 

Køb for 500,00 kr mere og få gratis fragt