My Little Pony

My Little Pony

Skal My Little Pony være temaet til jeres næste børnefødselsdag? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af festtilbehør med strejf af My Little Pony og de fantastiske pyntende ponyer, der gennemsyrer den populære børneserie, der stammer helt tilbage fra 1980-erne. Kig dig omkring i vores udvalg.  

My Little Pony er noget, som mange børn har kær. Og de mange fantastiske figurer er kommet til livs i mange forskellige formater: Film, serie, spil, legetøj og, selvfølgelig, pynt til din fest. Der er derfor rig mulighed for at lade sig omkredse af sin absolut yndlingstegnefilm.

Vores udvalg rummer en række forskellige ting udsmykket med My Little Pony – herunder paptallerkener, engangskrus og sugerør, som alle er yderst oplagte at lade være en del af jeres næste børnefest eller -fødselsdag.

My Little Pony

 

My Little Pony, har vundet mange børnehjerter

Ikke overraskende har My Little Pony vundet flere tusinde børnehjerter. Der er grundlæggende seks forskellige hovedfigurer i serien, som man følger gennem tykt og tyndt, og som på mange måder er seriens samlingspunkt. Først har man Pinkie Pie, som er den allerførste pony, der bliver introduceret – og derved af mange henvist til som hovedpersonen. Pinkie Pie er kendt som både aktiv og altid superglad. Dernæst kommer Applejack, en rigtig country-pige på ægte cowboy-manér, og Rainbow Dash, som elsker at flyve og er som fartbølle meget glad for de hurtige hastigheder. Derefter har man Fluttershy, som virkelig lever op til sit navn (shy): Hun er abnormt genert og generelt meget tilbageholdent – straks modsat mange af de andre ponyer. Og til sidst kommer Rarity, den pony, der går absolut mest op i mode og sit udseende, samt Spike, en lille babydrage. Dertil kommer også en række mindre betydningsfulde figurer, som alle er med til at gøre serien til yderst underholdende og derved mange børns favorit. Serien indeholder i alt hele ni sæsoner, og herhjemme i Danmark bliver disse vist på kanaler som Boomerang og Nickelodeon. Du har tillige mulighed for at finde afsnit på streamningtjenester, som dit barn kan få adgang til og derved se sin ønsker, når han eller hun ønsker det. Selvom serien har rødder tilbage til 1980, er det først mange år senere, at vi i Danmark fik mulighed for at se denne serie på vores egne kanaler. Her skal vi nemlig skrue tiden helt frem til 2013, før serien om de mange ponyer blev sendt på danske kanaler. 

My Little Pony er udviklet af Hasbro i 1980'erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse