Sæbebobler

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

 • Kostumer >

  Kostumer >

Sæbebobler

Sæbebobler

Vi husker dem formentlig alle fra barndommen: sæbebobler. Her kunne man få timer – og atter timer – til at gå med at blæse bobler ud, fange dem og blæse nye igen. Selv husker jeg en leg, hvor der blev pustet sæbebobler ud, og så handlede det ellers om at være hurtig! Man skulle nemlig nå at fange de enkelte bobler, inden de ramte jorden og derved gik i stykker. Denne fantastiske underholdningsværdi ønsker man naturligvis også at give videre til sit barn. Og det kan du heldigvis gøre gennem vores store udvalg af sæbebobler her.

I vores udvalg finder du en række forskellige former til jeres sæbebobler – fx smukke hjerter. Tag et kig omkring i vores udvalg og find de forme, der passer bedst til jeres arrangement. Husk, det er ikke kun for børn. Også til mere voksne fester som et bryllup kan sæbebobler være yderst velegnede.

Når du handler hos Festbyen, får du altid en hurtig levering. Og vi giver dig tillige gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 kroner.

Viser 1 - 4 af 4 varer

Sæbebobler til alle arrangementer

Der findes rigtig mange arrangementer, hvor sæbebobler kan være med til at sikre stemningen og underholdningen. Til en konfirmation er det også yderst veloplagt at have disse stående på bordene. Og det kan faktisk være for både børn og voksne. For det første ser det pænt ud med disse blanke, velformede bobler svævende rundt i luften. For det andet er det sjovt for enhver at rende og puste eller lave bobler. Selvfølgelig til enbørnefest er det også meget oplagt at lade sæbebobler være en del af festen. Med udstyr til at lave bobler er børnene underholdt i flere timer.

Alternativ til ris

Mange steder må man ikke længere kaste med ris. Det kan være uden for kirken, eller der, hvor man nu holder sit bryllup. Derfor kan man godt komme til at mangle noget i disse situationer. Hvis man stadig gerne vil gøre noget specielt for brudeparret på deres store dag, kan sæbebobler være en udmærket erstatning for risene. Sæbeboblerne kan bruges til bryllup både udendørs og indendørs. Når mange bryllupsgæster blæser sæbebobler ud på samme tid, giver det en meget kraftfuld og fascinerende effekt. Sæbeboblerne kan også bruges til konfirmationerne eller andre festlige lejligheder.

Køb til hele festen på én gang

Mange steder kan man købe sæbebobler. Måske kan man endda købe dem hos dit lokale supermarked. Men så har du nok også bemærket én ting, der gør lidt ondt: prisen. Skal du købe mange til en hel fest, løber det pludselig op i mange hundrede kroner. Heldigvis er der en vej udenom det. Og det er, at du køber til hele festen på én gang. Som du bemærker på vores hjemmeside, har vi billige pakkepriser, hvor du får hele 24 til under 60 kroner; så kan hele festen blive underholdt og udsmykket med sæbebobler for selv et meget beskedent beløb. Sammenlignet med hvis du skulle ned og købe alle dine sæbebobler i supermarkedet, er det derved en markant besparelse. Når du bestiller dem online, får du dem leveret direkte til din dør, hvorfor du hurtigt kan krydse endnu et gøremål af den ellers lange to-do-liste, der altid opstår i forbindelse med, at en fest skal arrangeres.