Star Wars

Star Wars

De første Star Wars film (4,5,6) blev lavet omkring 1980, men er stadig utrolige populære hos Star Wars fans i alle aldre.

Star Wars Retro er en serie af festartikler der gør dig i stand til at holde din helt egen Star Wars temafest eller børnefødselsdag, med alle figurene fra de gamle Star Wars film. Star Wars Retro temaet har Darth Wader, Master Yoda og Luke Skywalker som motiver på vores Star Wars Retro tallerkner, krus og servietter.

Med Star Wars Retro temaet kan du pynte både bordet og hele lokalet op til den helt store Star Wars fest.

Star Wars

Star Wars The Force Awakens er den 7. Film i rækken og hander om tiden efter den 6, hvor Luke Skywalker er forsvundet, og både Den Første orden og modstandsbevægelsen leder efter ham. Den nye skurk i Star Wars The Force Awakens heder Kylo Ren. Ren leder efter Modstandsbevægelsens opholdssted og kan skyr intet middel for at finde dem.

Star Wars The Force Awakens er en serie af festartikler der gør dig i stand til at holde din helt egen Star Wars fødselsdag eller temafest, med alle figurene fra de nye Star Wars film.

Star Wars The Force Awakens temaet har Kylo Ren, BB-8 og Stormtroopers som motiver på vores Star Wars The Force Awakens servietter, krus og tallerkner.

Se hele vores udvalg af Star Wars festartikler her

Star Wars filmene

Vi har alle set filmene. Dem, med de mange lyssværd og i en fremtids-galakse. Og vi har alle nydt de mange kampe, de fede effekter og den generelle spænding i et miljø, der er futuristisk og fremtidsagtigt på absolut bedste manér. Nogle har sågar en så stor kærlighed for filmen, at de også ønsker at købe tilbehør i samme tema. Og her er du kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af en række forskellige accessoires, der alle har én ting som hovedtema: Star Wars. Du finder alt fra bannere og flag til masker og meget mere i vores store udvalg her.

Disse former for Star Wars-tilbehør er oplagte til en børnefødselsdag, hvor der er proppet med Star Wars-fans. Men det kan også bare være pynt og sjove elementer til ethvert drenge- eller herreværelse for dem, der elsker filmen om fremtiden.

  

Den fantastiske historie om Star Wars

Den første film i den lange serie kom tilbage i 1977. Og allerede dengang blev flere millioner af mennesker forbløffet allerede efter første gang, de så siden. Og så har de hængt tæt med som fans lige siden og fulgt de resterende film i den lange serie proppet med lyssværd og robotter. I dag er der hele ni film, og enhver garneret Star Wars-fan har set dem alle sammen – og formentlig alle mere end én gang. En af årsagerne til, at filmene blev så populære, er den dybe og autentiske historiefortælling, hvor der er opdelt i en række forskellige regioner og selve Kraften. Sidstnævnte som du måske kender fra replikken ”may the force be with you” – en absolut klassiker. Kendetegnene er mange, men de fleste tænker formentlig på introen, hvor gule rulletekster ruller frem på en baggrund af stjerner og sætter rammen for hele fortællingen.

Det er ikke kun film, der er blevet produceret, som har Star Wars skrevet på sig. Der er også udviklet flere spil, hvor man som figur aktivt kan tage del i det futuristiske univers og kæmpe mod de onde med dit lyssværd og de mange fremtidsagtige skydevåben. Disse spil har været produceret gennem mange år, og der er inden for de seneste par år kommet nyere versioner. Med udstyr fra vores udvalg kan du sætte dig yderligere ind i denne fantastiske verden – så shop i dag, og bliv en del af dit eget Star Wars-univers. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse