Paw Patrol

Paw Patrol

Tegneserien Paw Patrol om de syv redningshunde har vundet mange tusinde hjerter – hos både børn og voksne. Deres motto er det både kære og fantastiske, at ”intet job er for stort, og ingen hvalp er for lille”. Det kan man næsten ikke andet end at smile af og holde af. Hver hund af sin egen spidskompetencer – superkraft, om du vil – som den bruger til at hjælpe folk i nød i enhver tænkelige redningssituation.

I vores udvalg finder du masse tilbehør, der kan gøre enhver fest Paw Patrol-agtig. Den perfekte pynt til at fejre én, som holder særlig meget af de seks små redningshunde, der altid er både vakse og hjælpsomme.

Få dit Paw Patrol-udstyr leveret hurtig og sikkert, når du handler online hos Festbyen. Vi tilbyder dig nemlig altid en hurtig levering på dine pakker, og vælger du at handle for over 500 kroner, betaler vi ydermere fragten for dig. uU har altid op til 100 dages returret, når du handler online hos os.

Paw Patrol

 

Stort udvalg af Paw Patrol-tilbehør

Hvis du skal pynte op til en fest, hvor der er invitere Paw Patrol-fans, er du kommer til det helt rigtige sted. Vores udvalg rummer alt fra servietter til engangskrus – og meget mere, men alt sammen med ét fokus: Paw Patrol. På den måde kan du skabe en atmosfære omringet af de syv fantastiske redningshunde, der altid er klar til at rykke ud, når hjælpen er nødvendig for at redde andre mennesker eller dyr. Klyngen af redere indeholder den 10-årige dreng Ryder, som er teknisk stærk. Og derudover kommer Marshall, dalmatiner og brandmand, Rubble, håndværker og bulldog, Chase, schäfer og politimand, Rocky, gadekrys og enormt kreativ, Zuma, labrador og livredder til vands, Skye, cockerspaniel og hurtig som lynet selv, og Everest, en husky-hvalp med kompetencer inden for sne og bjerge. Spørg evt. dit barn om, hvem der er hans eller hendes absolutte yndlingshvalp – og udsmyk med denne hvalp i fokus.

Serien er fra 2013 og stammer oprindeligt fra Canada. Den har de sidste mange år været at finde på danske børne-kanaler, hvorfor mange børn naturligvis har fået øjnene op for denne underholdende og børnevenlige serie om de syv hunde, der redder verden fra al dens ondskab. Og det er heldigvis ikke kun, når fjernsynet viser det, at du kan se den. Serien findes nemlig også på et par forskellige streamingtjenester – herunder ViaPlay, som mange danskere har adgang til. Derfor kan du sætte det på, når dit barn har lyst til at lade sig underholde og slappe af med sin yndlingsserie om de syv fantastiske hunde. Og der er ikke kun lavet udstyr og pynt ud af serien. Der er også lavet en lang række stykker af legetøj, som dit barn kan lege med og derved føle sig som en del af den verden, disse superhelte-hunde lever i.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse