Handelsbetingelser

Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms og angivet i danske kroner(DKK). Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte varer, afgiftsændringer, valutaændringer og force majeure. Priserne på fragt er kun gældende i Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Betaling med Dankort og udenlandske betalingskort:
Betaling med Dankort, Visakort, Mastercard, MobilePay samt udenlandske betalingskort sker via en sikker forbindelse. Indtastede kortoplysninger krypteres med SSL-kryptering (Secure Socket Layer), og kan ikke læses af andre. Den sikre forbindelse er angivet med en lille hængelås nederst til højre i browseren.

Betalingsløsningen leveres af QuickPay og er godkendt af NETS til denne type betalinger.
Din betaling vil først blive gennemført, når dine varer bliver afsendt fra vores lager.


Hurtig levering:
Alle varer sendes med Postnord som privatpakker med track & trace nr, med eller uden omdeling, eller med GLS, leveret til pakkeshop. Der vil blive fremsendt en e-mail med track & trace nr. når ordren pakkes og afsendes. Der kan gå op til 24 timer fra du modtager en e-mail med track & trace nr., til varen kan spores. Varer der er på lager, vil normalt blive afsendt samme, eller kommende hverdag efter bestillingen er afgivet. Varer der ligger på vores fjernlager har en længere leveringstid. Leveringstiden fremgår altid på den enkelte vare, samt ved checkout, hvor du kan se leveringstiden for din samlede ordre. Såfremt leveringstiden ændres efter ordreafgivelse, vil du blive informeret via email. Såfremt leveringstiden ikke kan accepteres kan ordren altid annulleres.

Fragtpriser til Pakkeshops i Danmark:

Ordre værdi GLS Postnord
0 - 59,99 49,- 49,-
60 - 499,99 45,- 45,-
Over 500,- GRATIS GRATIS
Hvad sker der, hvis modtageren ikke ønsker at modtage varerne?
Du kan nægte at modtage pakken med varerne, hvis den ser ud til at have taget skade under transporten. Hvis dette er tilfældet, bliver varerne returneret til os. Vi giver dig besked, når vi har modtaget de returnerede varer, og du skal så beslutte om du ønsker at få varerne tilsendt igen.

Hvis dine varer er forsinkede:
Hvis du har modtaget en e-mail med et track & trace nr., hvilket betyder at dine varer er afsendt og modtaget af Postnord eller GLS, kan du følge ordren via Postnords eller GLS's hjemmeside. Hvis du mener at dine varer ikke er leveret til tiden, beder vi dig kontakte Postnords kundeservice på tlf.: 70 70 70 30 og oplyse dit track & trace nr. Hvis din pakke er sendt med GLS kan du finde det korrekte depot, som du skal kontakte her: https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

Fortrydelsesret:
Du har ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, varerne overdrages til dig som køber. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke, med mindre der træffes særskilt skriftlig aftale herom.

30 dages returret:
Udover forbrugeraftalelovens 14 dages fortrydelsesret giver Festbyen dig ret til at returnere varen i op til 30 dage efter du har modtaget den.
Returretten kan kun benyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke. De 30 dages returret gælder kun de købte varer. Portoen refunderes ikke efter de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret.

Anvendelse af fortrydelsesretten:
Fortryder du dit køb inden vi har afsendt dine varer, bedes du sende en e-mail til info@festbyen.dk, hvor du skriver, hvilket ordre nr. det drejer sig om og om du ønsker at annullere hele ordren eller kun delvist. Hvis du har betalt for din ordre, tilbageføres beløbet til din bankkonto senest 7 hverdage efter modtagelsen af din returpakke.

Er varen afsendt, kan du fortryde købet ved at returnere varen i original emballage til:

Festbyen Aps

Ladegårdsvej 4

7100 Vejle

Husk at vedlægge en kopi af følgeseddel eller faktura som dokumentation for, at varen er købt hos Festbyen.dk.

Du skal selv betale eventuelle omkostninger forbundet med returnering af varen. Vi anbefaler at du altid sender dine varer som pakke med track & trace, da din pakke så er forsikret. Hvis du vælger at sende dine varer som et brev, skal du være opmærksom på, at du selv har ansvaret for eventuelt bortkomne forsendelser.

Du kan se alle oplysninger og betingelser i forbindelse med returnering her: https://festbyen.dk/content/12-returnering

Varens stand ved returnering
Du må gerne kigge på varen, men ikke tage den i brug. Du må behandle varen, som var du i en fysisk butik. Al anden håndtering af varen, herunder, men ikke begrænset til, brydning af plomberinger og andre indgreb der forringer handelsværdien på produktet, hæfter du selv for.

Helium kan ikke sendes retur, da vi ikke kan verificere at tanken stadig er fuld.
Returnerer du en vare, hvor den handelsmæssige værdi er blevet forringet, tilbyder vi en refusion der svarer til den tilbageblivende værdi.

Reklamationsret:
På alle varer ydes 2 års reklamationsret. Hvis der mod forventning skulle vise sig en fabrikationsfejl på varen indenfor 2 år efter købet, ombytter vi naturligvis til en tilsvarende vare, eller udsteder et gavekort på det oprindelige beløb. Reklamation ydes kun såfremt skaden ikke er sket som følge af betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side.

Anvendelse af reklamationsretten
VIGTIGT: Inden reklamationsretten benyttes, er det påkrævet at sende en fyldig fejlbeskrivelse til info@festbyen.dk, idet der kan være tale om brugerfejl eller anden fejl, som ikke kræver returnering.

Reklamation over fejl og mangler kan ske ved returnering af varer til vores adresse, vedlagt kopi af faktura og ovennævnte fejlbeskrivelse.

Du kan kontakte os på:


Festbyen ApS

Ladegårdsvej 4

7100 Vejle

E-mail: info@festbyen.dk

CVR: 43 04 54 31

Handelsbetingelser er sidst ændret den 1/5-24


Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse