Frost

Frost

Skal vi bygge en snemand? Snefilmen Frost har de seneste år vundet mange børnehjerter – i Danmark såvel som i udlandet. Filmen om de to søstre, der lever i et hvidt sneunivers og møder nye udfordringer, for hver dag der går. Også filmenes musikalske indspark har gjort dem meget populære, fordi der også er god musik og smukke sange undervejs i filmene.

Hvis du har en særlig Frost-fan i din familie, og vedkommende skal fejre sin fødselsdag, er det afgjort en god idé at lade temaet være netop Frost. Og heldigvis kan du finde alt, du skal bruge til denne fest, i vores udvalg her hos Festbyen.

Den elskelige snemand Olaf har tidligere været henvist til at gæsteoptræde på nogle af produkterne, men det var stadig Anna og Elsa der var i fokus. Nu har Olaf fået sin helt egen serie af Frost festartikler med Olaf som tema. Se her, hvad en snemand gør om sommeren.

Frost

 

Stort udvalg af fest-artikler med Frost som tema

Skal Frost være temaet for din næste børnefest? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har alt, du skal bruge til at holde den perfekte børnefest med dette som tema. Her kan du både finde paptallerkener, servietter, invitationer og meget andet, der lader hele festen blive pyntet smuk op af Frost. Og så kan alle gæster føle sig som en del af de fantastiske sneunivers, som Disney har brilleret med. Den første animationsfilm af slagsen kom tilbage i 2013, og den har siden været set af flere hundrede tusinde danske børn – og flere millioner over hele verden. Faktisk har filmen haft så stor succes, at det er den største nogensinde, hvis man måler på, hvor meget indtjening denne film har bragt til Disney. Så populær har filmen altså været og derved taget verden med storm. Filmen handler som udgangspunkt om de to søskende Elsa og Anna, der sammen – og sågar også hver for sig – gennemgår en række udfordringer i løbet af filmens varighed. Og faktisk er den gribende fortælling så stor en succes, at der også er lavet en efterfølger, nemlig Frost 2.

Selvom det er en amerikansk produktion, er der alligevel danskhed dybt integreret i filmen. For handlingen er nemlig groft og overfladisk baseret på et dansk eventyr af vores alle sammens H.C. Andersen; den verdenskendte danske forfatter.  Eventyret hedder ”Snedronningen”, og som navnet antyder handler eventyret også om et sneunivers, hvilket både Frost og Frost 2 også gør. Begge prinsesser – Anna og Elsa – har nemlig begge to sine egne magiske super-iskræfter, som de bruger til at bekæmpe modstand og fjender i løbet af filmen. 

Frost festartikler er utrolig populære, og disse serier af service med tema fra Frost filmene er ingen undtagelse.

Anna og Elsa er hovedpersonerne på disse Frost tallerkner, Frost servietter, Frost indbydelser og alt det andet du skal bruge til en Frost børnefødselsdag eller temafest. Prøv for eksempel vores Frost Pinata, der kan fyldes med slik eller Frost slikpose ting.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse