Nytår

Nytår

Vil du gerne have en festlig nytårsaften, hvor der er pyntet op efter alle kunstens regler, har Festbyen et bredt udvalg af både pynt til bordet og lokalet.

Denne aften siger vi farvel til året der er gået og byder det nye år der kommer velkommen. Der skal pyntes festligt op efter alle kunsten regler. Nytårsbordet og hjemmet skal pyntes flot og festligt.

TIL NYTÅR SKAL BORDPYNTEN SIGE ”WOW”

Der er mange anledninger, hvor bordpynt og andre dekorationer på bordet har sin berettigelse. 

Der er dog én begivenhed, der slår alle de andre, når der komme til bordpynt: nytår. 

Her må det nemlig gerne gå vildt for sig, og både dekorationer og bordpynt må derfor gerne få fuld skrue.

Et typisk nytårsbord er fyldt med både konfetti, drinksparaplyer, kæder og meget, meget mere. Det skal gerne stå overdådigt til årets sidste (og første) fest; festen, hvor man fejrer det nye år med et brag og hygger sig i stor stil med sine venner, bekendte og sin familie med både god mad og champagne og kransekage til at fejre afslutningen af året og modtagelsen af det spritnye år, der byder på nye muligheder.

Heldigvis kan du finde alt den bordpynt, du skal bruge til nytår, i vores udvalg – og bare rolig: Vi har rigeligt, så der sagtens kan komme gang i festen med den mest overdådige og fantastiske bordpynt. 

Festbyen har flere forskellige nytårstemaer, hvor du finder alt fra lys og servietter, til store ballondekorationer, pynt til vægge og lofter samt konfettirør der med garanti vil sætte det sidste flotte punktum for aftenen.

Vil du gøre årets sidste aften til en fest, har Festbyen alt du skal bruge, så du kan springe ind i det nye år med manér.

Gå på opdagelse i vores nytårskategorier her, og bliv klar til et brag af en fest på årets sidste dag.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse