Højtider

I Danmark er vi heldige, vi har nemlig ofte en begivenhed, der giver anledning til at holde en fest med venner og familie. Det kan være bryllup, studenterfest, Påske, konfirmation, sølvbryllup, jul, nytår eller noget helt sjette. 

Og til en fest hører sig en lang række forskellige ting. Her skal gerne være lidt godt at spise, som alle gæsterne kan lide. Tillige skal der være underholdning, så alle gæster har det sjovt og får en uforglemmelig aften.

Lidt at drikke hører sig også til, og så skal der selvfølgelig være festligt pyntet. Og her er det naturligvis vigtigt at pynte op med de helte rigtige festartikler, som passer perfekt til den pågældende begivenhed, I skal fejre. 

Heldigvis finder du dette i vores udvalg her. Vi har en lang række forskellige festartikler, så du kan pynte op til enhver begivenhed – og derved sikre den helt rigtige stemning og de smukkeste omgivelser for dig og dine gæster.

Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at pynte op – og det gælder uanset, hvilken højtid du pynter op til. Du undgår at skulle vente længe på at få dine festartikler til højtiden hjem, når du bestiller hos os.

Festbyen har altid en hurtig levering, så der går ku kort tid, fra du har bestilt pakken hos os, til du har den stående hjemme; og derved bliver helt klar til at pynte op til den mest fantastiske fest, som du skal holde for dig selv eller en, du holder af.

Genbrug dine festartikler igen og igen

Intet er så populært som genbrug i dagens Danmark. Og man forstår det godt. Ikke blot er det godt for klimaet, at vi trækker mindre på jordens ressourcer. Det er selvfølgelig også billigere, at man kun skal betale for tingene én gang, frem for at købe nye ting hver gang man skal bruge dem. Og når du køber festartikler til højtider, kan disse ofte bruges igen. Derfor har mange mennesker også kasser stående med f.eks. pynt til nytår og jul, som bliver genbrugt år efter år. Det gør, at man kun skal købe disse ting én gang, hvorefter man kan bruge den hver gang, denne højtid byder sig i fremtiden. Det er ikke blot praktisk og smart – det er tillige også både økonomisk og miljømæssig snusfornuft. Selvfølgelig er det ikke alle festartikler, der kan genanvendes. Ting som engangskrus eller -tallerkener holder kun den ene gang, hvorefter de skal smides ud. Tillige kan det også være svært at genbruge artikler, som er blevet skræddersyet til den enkelte begivenhed. Men de ting, du kan genbruge, kan du til gengæld genbruge mange gange. Samtlige festartikler i vores udvalg kommer nemlig i en god kvalitet, så det ikke blot går i stykker, efter du har brugt det første gang. Du kan blot gemme det forsvarligt og pakke det væk på loftet eller i kælderrummet, og så kan du tage det frem, når det atter bliver tid til at pynte op og holde fest på ny.

 

Traditioner er den perfekte anledning

I Danmark er mange af os kulturkristne. Det betyder, at vi fejrer kristne begivenheder som jul og konfirmation, selvom vi ikke går i kirke hver søndag eller har en synderlig stor tro på, at Gud kommer og redder os. Men dette er såmænd også underordnet, for disse traditioner er så dybt integreret i den danske kultur, at de fleste af os er vokset op med dem og derfor også ønsker at afholde dem for vores egne børn. Både jul og konfirmation handler om så meget mere end Jesus og Gud. Julen handler om hygge, om nærvær og om at have det godt med sin familie og slappe af. Noget, som vi alle kan have brug for engang imellem i en ellers travl hverdag. Og selvom konfirmationen oprindeligt betød et for evigt ”ja tak” til Gud, er det i dag i højere grad en fest, der symboliserer, at nu begynder rejsen fra barn til voksen. Det skønne er, at du, uanset din tro, kan tage del i disse begivenheder og være med til at fejre det med dem, du holder af. Og med de helt rigtige festartikler, der passer perfekt til den enkelte højtid, er du sikret en skøn dag, hvor både gæster og du får en fantastisk dag, som du vil tænke tilbage på i mange år.

Tag derfor et kig omkring i vores store udvalg af festartikler og find dem, der passer bedst til den fest, du skal afholde. Jeg er helt sikker på, at du finder noget, du kan bruge – og som passer perfekt til dine tanker og idéer. Og sørg endelig for at opbevare og behandle disse artikler forsvarligt, så du kan genbruge dem år efter år – det sparer dig penge, og det er tillige en bæredygtig måde at forbruge på. Vi ser frem til at hjælpe dig med at arrangere de mest perfekte højtider, som skaber grobund for glæde, samvær, kærlighed og ikke mindst afslapning fra en travl hverdag med fokus på arbejde og meget andet. Med Festbyen i hånden kan du arrangere de mest fantastiske begivenheder, som dine gæster vil takke og huske dig for i mange år.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse