Deprecated: Optional parameter $subcats declared before required parameter $subcat_count is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/iqitmegamenu.php on line 5390

Deprecated: Optional parameter $id_iqitmenulinks declared before required parameter $id_shop is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 29

Deprecated: Optional parameter $newWindow declared before required parameter $id_shop is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 71

Deprecated: Optional parameter $newWindow declared before required parameter $id_link is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 104
Spider-man - Festbyen ApS
Spider-man

Spider-man

Spider-man er en af de største superhelte fra Marvel Comics. Spider-man optræder både i film, tegnefilm, spil, på tøj og som legetøj. Spider-man, eller Peter Parker, som han hedder når ikke han har Spider-man kostumet har overmenneskelige styrker og evnen til at klatre på vægge. Derudover har han to net skydere med en syntetisk edderkoppespind, han selv har opfundet.

Nu kan du også invitere Spider-man med til din helt egen Spider-man fest.
Festbyen har et stort udvalg af Spider-man artikler, både til festbordet, men vi har også masser af Spider-man ting til slikposen, eller som gaver til gæsterne.

Se hele vores Spider-man udvalg her

Spider-man

Superhelte - Børnenes favoritter

Alle børn har sine yndlingssuperhelte. Nogle er til Superman, andre til Batman. Men én ting er sikkert: De fleste både elsker og kender Spider-Man. Den edderkop-bidte unge mand, der redder hele verden fra fordærv gennem egenskaber som atletisk og evnen til at skyde spindelvæv ud gennem håndleddet. Wow. Og som børn har vi formentlig alle drømt om at blive bidt af samme edderkop for at opnå akkurat de samme superhelte-egenskaber.

I vores udvalg finder du en række forskellige former for tilbehør, der alle har Spider-Man som sit hovedtema. Det er derfor et oplagt element til enhver fest, hvor der findes fans af Spider-Man. Men det kan også bruges som pynt til et almindeligt drengeværelse for at fremhæve dit barns yndlingssuperhelt. Vores udvalg rummer blandt andre viskelædere, drikkedunke, masker og meget mere – alle, som får dig til at føle dig mere superhelte-agtig og med fokus på Spider-Man.

 

Historien om Spider-Man

Den første superheltefilm om Spider-Man, som ikke var animeret, kom tilbage i 2002. Her var hovedpersonen Peter Parker, en ung studerende, som pludselig opdagede exceptionelle superkræfter til hans rådighed. I alt er der produceret hele syv forskellige film med Spider-Man i hovedrollen, hvoraf den sidste er fra 2019 og hedder ’Far From Home’ (dansk: langt væk hjemmefra).

 

Oplagt til børnefester

At udsmykke enbørnefest med Spider-Man-tilbehør er en supergod idé. Det er nemlig noget, som mange af børnene vil sætte stor pris på. Det skaber en hyggelig stemning blandt børnene, og de kan alle sidde og kigge måbende på deres masker eller drikkedunke, hvorpå de finder en af deres yndlingssuperhelte. Og du kan som arrangør af denne børnefest glæde dig meget til at se glæden blomstre frem i hvert barns øjne, når de ser Spider-Man være placeret overalt i de festlige omgivelser. Så ved du, at du har gjort et fantastisk stykke arbejdet og arrangeret en børnefest, som dit barn sjældent vil glemme – og som vil ønske gentaget hver evig eneste år! Vores udvalg kan også bruges som gaver til børnefester – her er de også uhyre veloplagte. At få et viskelæder med sin yndlingssuperhelt er en stor drøm for ethvert barn: Og det kan du give som gave ved at købe det her på vores webshop. Dette kan du også kombinere med en Spider-Man-drikkedunk, så barnet rigtig kan føle sig omgivet af Spider-Man i sin skole. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse