Deprecated: Optional parameter $subcats declared before required parameter $subcat_count is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/iqitmegamenu.php on line 5390

Deprecated: Optional parameter $id_iqitmenulinks declared before required parameter $id_shop is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 29

Deprecated: Optional parameter $newWindow declared before required parameter $id_shop is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 71

Deprecated: Optional parameter $newWindow declared before required parameter $id_link is implicitly treated as a required parameter in /home/festbyen/public_html/modules/iqitmegamenu/models/IqitMenuLinks.php on line 104
Mexicaner fest - Køb alle de sjove ting til den bedste mexicanerfest her på Festbyen.dk - Festbyen ApS
Mexicaner fest

Mexicaner fest

Ayayay! Arriba Arriba! Ándale Ándale! Nu skal der holdes mexicaner fest, og det skal gøres med alt hvad der dertil hører. Hos Festbyen finder du alt hvad der skal til for at holde den perfekte mexicanske fiesta, som dine gæster aldrig vil glemme.

I vores udvalg finder du både den perfekte udklædning i form af forskellige mexicanske hatte, eller sombreros som de kaldes, men også en flot mexicansk poncho skal der til. Og til udsmykningen har vi både flag og bannere, så du kan skabe den helt rigtige stemning.

På bordet skal der selvfølgelig nachos og andre mexicanske snacks, og vi har både skåle til nachos, men også kopper og tallerkener i mexicansk stil, så det hele spiller sammen til at skabe en perfekt fiesta! ¡Viva México!

Mexicaner fest

 

Mexicansk tema

Fester inspireret af Mexico kan være nogle af de sjoveste fester man kan holde. Maden, musikken og udklædningen skaber bare den perfekte stemning, hvilket er det vigtigste ved en god temafest. Så tag en poncho på, og en sombrero fest Festbyen, og inviter vennerne til vaskeægte mexicansk fest. Hos os finder du alt hvad du har brug for.

Cinco de Mayo

For mange hører ordene mexicansk fest, og Cinco de Mayo sammen. Rundt omkring i verden iklæder folk sig i flotte farver og spiser lækkert mad og drikker en god mexicansk øl eller tequila. Men Cinco de Mayo er faktisk ikke så udbredt i Mexico som man kunne forestille sig.

I Mexico fejres Cinco de Mayo, som navnet angiver, den 5. maj, men det fejres kun regionalt i landet, og hovedsageligt i staten Puebla, hvor man kalder dagen El Día de la Batalla de Puebla, hvilket betyder Dagen for Slaget ved Puebla. Her fejrer man den mexicanske hærs sejr over franske styrker den 5. maj 1862. I modsætningen til manges opfattelse er det altså ikke den mexicanske nationaldag.

I USA er fejringen af dagen mere udbredt. Her bruger man dagen til at fejre den mexicanske kulturarv, og her er fejringen faktisk blevet så stort at salget af øl på dagen er på samme niveau som til Super Bowl og St. Patricks Day.

Día de los Muertos

En anden anledning til en god mexicansk fest er den mexicanske højtidelighed El Día de los Muertos, De Dødes Dag. Denne dag er omdrejningspunktet i den populære Disney film, Coco, hvorfor den også har opnået større opmærksomhed siden filmen udkom i 2017. Dagen fejres den 2. november, hvor familier samles for at mindes og fejre de døde. Meningen med denne fest er ikke at sørge over de døde, men at fejre dem og vise dem sin kærlighed og respekt. Overalt i Mexico ifører man sig kostumer og makeup og fester, synger og danser, og laver ofringer til de afdøde, som f.eks. deres livret.

El Día de los Muertos er en ekstrem social højtidelighed, hvor fejringerne sker i gaderne og på de store pladser rundt omkring i Mexico til langt ud på natten. Folk i alle aldre får kranier malet i ansigtet, og man tager sit fineste tøj på. I den mexicanske hovedstad afholder man også en stor parade hvert år til at fejre El Dia de los Muertos.

Og hvis du også vil fejre dagen i år, finder du alt hvad du har brug for hos os, på Festbyen.dk

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse