Bryllup

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

 • Kostumer >

  Kostumer >

Bryllup

Bryllup

Jeres bryllup er en helt speciel dag, og alt skal gerne være perfekt. Festbyen har et stort udvalg af festartikler der vil sætte prikken over i'et til Jeres bryllup. Du finder ting til borddækningen som gør bordet festligt og farverigt. Det kunne være bordkort, servietter eller bordløbere i den helt rigtige farve og stil. Vi har også fest tilbehør til udsmykning af lokalet, hvor Jeres bryllup afholdes fx pom pom'er i mange forskellige farver.

Hvis du vil være kreativ i forhold til borddækningen så finder du også et stort udvalg af farvet tråd og konfetti til bryllupsbordet. Mange af vores festartikler passer sammen således du kan holde en rød tråd igennem hele pyntningen, hvilket giver et roligt og stilfuldt indtryk hos Jeres bryllupsgæster.

Festbyens store udvalg af festartikler til bryllup gør det let for dig at pynte Jeres bryllupsbord selv, samtidig med at resultatet ligner noget man har betalt dyrt for at få lavet.

Viser 1 - 60 af 101 varer

Hvis du allerede ved udsendelsen af invitationerne til Jeres bryllup har lagt stilen fast, kan du nemt fortsætte i samme sport, og opnår således en sammenhæng imellem de forskellige faser i Jeres bryllupsfest.

Kig dig omkring og find inspiration til Jeres bryllup imellem vores mange forskellige kategorier med fest tilbehør til Jeres bryllup.