Anvendelse af fortrydelsesretten:
Fortryder du dit køb inden vi har afsendt dine varer, bedes du sende en e-mail til info@festbyen.dk, hvor du skriver, hvilket ordre nr. det drejer sig om og om du ønsker at annullere hele ordren eller kun delvist. Hvis du har betalt for din ordre, tilbageføres beløbet til din bankkonto senest 7 hverdage efter modtagelsen af din returpakke.

Er varen afsendt, kan du fortryde købet ved at returnere varen i original emballage til:

Festbyen ApS
Ladegårdsvej 4
7100 Vejle

HUSK at angive mailadressen: info@festbyen.dk på adresselabel.


Du må ikke sende pakken til en pakkeshop.

Husk at vedlægge en kopi af følgeseddel eller faktura som dokumentation for, at varen er købt hos Festbyen.dk.

Du skal selv betale eventuelle omkostninger forbundet med returnering af varen. Vi anbefaler at du altid sender dine varer som pakke med track & trace, da din pakke så er forsikret. Du skal være opmærksom på, at du selv har ansvaret for eventuelt bortkomne forsendelser, indtil de er registreret modtaget hos Festbyen ApS.                                           Brug ikke DAO, da de leverer uden for vores åbningstid.

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshop inden sidste frist for afhentning, så den returneres til os, vil du blive opkrævet returporto på Dkk. 75,- inkl. moms.


Varens stand ved returnering

Du må gerne kigge på varen, men ikke tage den i brug. Du må behandle varen, som var du i en fysisk butik. Alt anden håndtering af varen, herunder, men ikke begrænset til, brydning af plomberinger og andre indgreb der forringer handelsværdien på produktet, hæfter du selv for.

Helium kan ikke sendes retur, da vi ikke kan verificere at tanken stadig er fuld.
Skulle du returnere en varer, hvor den handelsmæssige værdi er blevet forringet, tilbyder vi en refusion der svarer til den tilbageblivende værdi.


Fortrydelsesret:

Du har ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, varerne overdrages til dig som køber. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke, med mindre der træffes særskilt skriftlig aftale herom.


30 dages returret:

Udover forbrugeraftalelovens 14 dages fortrydelsesret giver Festbyen dig ret til at returnere varen i op til 30 dage efter du har modtaget den.
Returretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer, som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke. De 30 dages returret gælder kun de købte varer. Portoen refunderes ikke efter de lovpligtige 14 dagens fortrydelsesret.


Rabat eller fri fragt:
Hvis du har fået fri fragt på din ordre, fordi din ordresum er over grænsen for fri fragt, og du efter returnering af dele af din ordre nu ikke længere er berettiget til fri fragt, vil fragten blive fraregnet den refusion du modtager for dine varer.
Evt. rabatter som er afhængig af købssummen, vil også blive fradraget den refusion du modtager for dine varer.


Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse