Kategorier

 • Børnefester

  Børnefester >

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Halloween

  Halloween >

 • Label-Label Trælegetøj

  Label-Label Trælegetøj

Anvendelse af fortrydelsesretten:
Fortryder du dit køb inden vi har afsendt dine varer, bedes du sende en e-mail til info@festbyen.dk, hvor du skriver, hvilket ordre nr. det drejer sig om og om du ønsker at annullere hele ordren eller kun delvist. Hvis du har betalt for din ordre, tilbageføres beløbet til din bankkonto senest 7 hverdage efter modtagelsen af din returpakke.

Er varen afsendt, kan du fortryde købet ved at nægte modtagelse, eller returnere varen i original emballage til:

Festbyen ApS
Borupvej 4
7330 Brande

Du må ikke sende pakken til en pakkeshop.

Husk at vedlægge en kopi af følgeseddel eller faktura som dokumentation for, at varen er købt hos Festbyen.dk.

Du skal selv betale eventuelle omkostninger forbundet med returnering af varen. Vi anbefaler at du altid sender dine varer som pakke med track & trace, da din pakke så er forsikret. Du skal være opmærksom på, at du selv har ansvaret for eventuelt bortkomne forsendelser, indtil de er registreret modtaget hos Festbyen Aps.
Du kan købe returfragt til festbyen for 49,- kr her

Ved modtagelse nægtet vil du blive opkrævet returporto på 49,- incl. moms.


Varens stand ved returnering

Du må gerne kigge på varen, men ikke tage den i brug. Du må behandle varen, som var du i en fysisk butik. Alt anden håndtering af varen, herunder, men ikke begrænset til, brydning af plomberinger og andre indgreb der forringer handelsværdien på produktet, hæfter du selv for.

Helium kan ikke sendes retur, hvis pakken har været åben, da vi ikke kan verificere at tanken stadig er fuld.
Skulle du returnere en varer, hvor den handelsmæssige værdi er blevet forringet, tilbyder vi en refusion der svarer til den tilbageblivende værdi.


Fortrydelsesret:

Du har ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, varerne overdrages til dig som køber. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke, med mindre der træffes særskilt skriftlig aftale herom.


100 dages returret:

Udover forbrugeraftalelovens 14 dages fortrydelsesret giver Festbyen dig ret til at returnere varen i op til 100 dage efter du har modtaget den.
Returretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand som ved levering. Varer, som er pakket ud af den originale emballage refunderes ikke. De 100 dages returret gælder kun de købte varer. Portoen refunderes ikke efter de lovpligtige 14 dagens fortrydelsesret.


Rabat eller fri fragt:
Hvis du har fået fri fragt på din ordre, fordi din ordresum er over grænsen for fri fragt, og du efter returnering af dele af din ordre nu ikke længere er berettiget til fri fragt, vil fragten blive fraregnet den refusion du modtager for dine varer.
Evt. rabatter som er afhængig af købssummen, vil også blive fradraget den refusion du modtager for dine varer.