Halloween

Halloween
Halloween

At det var keltnerne der startede det vi i dag kender som Halloween, er der nok ikke mange der ved.

Senere har den katolske kirke flyttet allehelgensfejringen til den 1. november, hvorfor den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, som senere er blevet til Halloween.

I starten tændte keltnerne lys i roer, og brugte dem som lygter for at holde genfærd væk. Roerne er senere blevet udskiftet med græskar, ved udflytningen til USA, hvor roer ikke fandtes i sammen forstand som i Europa.
I dag er det at fejre Halloween ved at brede sig til Europa igen, ikke af religiøse årsager, men fordi mange mener det er en hyggelig måde at have en lidt uhyggelig temafest.

Viser 1 - 60 af 93 varer

Der findes mange festartikler til Halloween. Både til udsmykning af lokalet temafesten bliver holdt i, men også udendørs festartikler er populære.

Bordpynten til Halloween bærer også præg af den historie der ligger bag. Det er normalt at paptallerknerne har græskar, flagermus, hekse eller andre uhyggelige motiver.

I Halloween engangskrusene ser man ofte blodrøde drikkevarer, mens servietterne også er udsmykket med flotte motiver.

På Halloween paptallerknerne er der ingen grænse for hvor skræmmende en menu man kan servere.

Hos Festbyen finder du alle de festartikler du skal bruge til at pynte til din Halloween temafest, alt fra loftdekorationer og konfetti til en uhyggelig Halloween plastik dug.

Med en rigtig uhyggelig udsmykning, giver du dine gæster mulighed for at komme i den helt rigtige stemning til din Halloween temafest. Laver du en rigtigt gennemført udsmykning til Jeres temafest, bliver det fest der aldrig bliver glemt.

Udklædning er et kapitel for sig selv til Halloween. Udklædningen skal her, modsat andre anledninger, helst være uhyggelig og lidt skræmmende.