Bordpynt og dekorationer

Uanset om arrangementet er en børnefødselsdag, et jubilæum, studenterfest, bryllup, reception eller en hyggelig aften med vennerne, hører sig den helt rette bordpynt og de helt rette dekorationer til. Med disse på plads har du sikret fundamentet til et fantastisk arrangement – til glæde for både gæster og vært.

Måske kan du allerede forestille dig, hvordan gæsterne indtræder måbende over den smukke pynt, og deres blik fra første øjeblik udstråler glæde og begejstring over udseendet og den stemning, som både bordpynt og dekorationer skaber.

Derved kan den høje og glade stemning sikres allerede fra første sekund – og blive deroppe hele arrangementet igennem. Og det gælder til en række arrangementer: Alt fra nytår, hvor der skal være gang i den og knald på festlige farver, til børnefødselsdagen, hvor børnevenlighed og glade farver er en absolut topprioritet. Enhver vært ser frem til at glæde sine gæster og lade en fantastisk begivenhed af løbe stablen.

Stemning skabes ved første øjekast

Heldigvis har vi alt, du skal bruge, i vores udvalg. Både balloner, duer, flag, stearinlys og meget mere. På den måde kan du skabe den mest uforglemmelig pynt, så dine gæster får en fantastisk oplevelse, de vil tænke tilbage på i mange år. Med alsidigheden i vores sortiment er det nemt for dig at finde det, der bedst bakker stemningen op og bidrager til din begivenhed – uanset om det er en bryllupsfest, din runde fødselsdag eller bare generel pynt til hverdagen eller andre særlige lejligheder. Og med hurtig levering, gratis fragt ved køb over 500 kroner og 100 dages returret er vi din oplagte samarbejdspartner, når der skal pyntes op. Hos Festbyen.dk ser vi frem til at hjælpe dig med at gøre dine næste arrangementer og begivenheder lidt mere specielle og fantastiske.

Vælg det rette pynt

Skal du pynte op, er første overvejelse, hvad du ønsker at skabe af stemning med din pynt. Er det meningen, at det er en fest med gang i den og dans? I så fald hører én type pynt til. Men er det meningen, at det er et mere hyggeligt, formelt eller måske endda professionelt arrangement, bør den valgte pynt være af helt anderledes karakter. Ligeledes bør du tænke over placeringen af din pynt og dine dekorationer: Og her skader det ikke at være en anelse kreativ. Måske kan der hænge noget i lysekronen, sidde noget på toppen af barskabet eller klistres noget fast til vindueskarmen. Også midt på bordet kan du være kreativ; at stable figurer på en sjov måde, så det ligner, der i din pynt foregår en vis aktivitet. Kort sagt: Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Også kombinationer af farver kan være relevante at tænke ind. Det kan både være i forbindelse med din kjole, stilen i din lejlighed, hvor arrangementet afholdes, eller årstiden, vi er i. Men det kan naturligvis os på nøjes med at være yndlingsfarver, der ender med at præge valget. Vigtigst er blot, at du sørger for at skænke farverne og den generelle pynt en tanke: Det kan præge stemningen og bakke arrangementet op – og mere end du tror!

Til nytår skal bordpynten sige ”Wow”

Der er mange anledninger, hvor bordpynt og andre dekorationer på bordet har sin berettigelse. Det kan være til en konfirmation, hvor der skal pyntes pænt op på de enkelte borde, så det ser nydeligt ud. Men det kan også være til et bryllup, hvor hvert bord skal stå smukt og romantisk. Der er dog én begivenhed, der slår alle de andre, når der komme til bordpynt: nytår. Her må det nemlig gerne gå vildt for sig, og både dekorationer og bordpynt må derfor gerne få fuld skrue. Et typisk nytårsbord er fyldt med både konfetti, drinksparaplyer, kæder og meget, meget mere. Det skal gerne stå overdådigt til årets sidste (og første) fest; festen, hvor man fejrer det nye år med et brag og hygger sig i stor stil med sine venner, bekendte og sin familie med både god mad og champagne og kransekage til at fejre afslutningen af året og modtagelsen af det spritnye år, der byder på nye muligheder. Heldigvis kan du finde alt den bordpynt, du skal bruge til nytår, i vores udvalg – og bare rolig: Vi har rigeligt, så der sagtens kan komme gang i festen med den mest overdådige og fantastiske bordpynt. I vores udvalg finder du f.eks konfettirør, som med ét brag kan pynte hele bordet og lade glimmer komme rundt omkring, så der ikke er et sted på bordpladen, hvor der ikke ligger pynt og ser godt ud. Vi har over 70 forskellige typer konfettirør, så du finder helt sikkert noget, som passer ind til din fest med både farver og stil.

 

Genbrug er vejen frem

At købe nyt pynt hver gang, man skal fejre noget, er en dyr omgang. Så skal man betale for det samme igen og igen. Men det er faktisk ikke kun din pengepung, det går ud over. Det belaster også klimaet i højere grad, hvis du hele tiden køber nyt frem for at genbruge det, du tidligere har købt. Derfor kan det være en super god idé at genbruge så meget, som du kan. Så kan du trække det samme pynt frem til næste gang, hvor du skal være vært for en nytårsfest - eller du skal hjælpe med at pynte op til en hvilken som helst anden begivenhed. Det kommer til at spare dig for en masse penge på sigt, og det er tillige klimavenligt og enormt bæredygtigt. Det er naturligvis ikke alt, der kan genbruges, og det er selvfølgelig svært at stoppe konfetti tilbage i det konfettirør, du netop har affyret. Men mange ting kan dog genbruges, og det anbefaler vi, at du gør. Vores pynt kommer alt sammen i en god kvalitet, så du kan genbruge det, og det ikke blot går i stykker, efter du har brugt det én gang. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse