Balloner & Ballondekorationssæt

Balloner til konfirmationen er med til at pust liv i festen.

Balloner kommer i mange forskellige størrelser og farver, og der er derfor mulighed for at finde noget, der passer til enhver smag. Balloner til konfirmation er en sjov og festlig pyntegenstand, så er de også med til at skabe en hyggelig og stimulerende atmosfære på den særlige dag. De fleste børn elsker balloner, og det er derfor ikke underligt, at mange voksne også bliver helt glade af at se en ballon eller to på konfirmationsfesten. At have balloner til konfirmationen er med til at give den helt rigtige festlige stemning, og kan være med til at give konfirmationen et ekstra festligt udtryk.

Flotte konfirmations balloner i buer og dekorationssæt

Balloner & Ballondekorationssæt

Balloner kan hænge fra loftet, stå i buer, hænge på væggene eller bruges som dekoration i bordpynten. Mulighederne er mange, og man kan hjælpe almindelige balloner et ekstra skub med at tilføje anden dekoration som f.eks. farvestrålende konfetti, små bobler og meget mere. Vores konfirmations balloner er også sammensat i farver, her kan du få ballon dekorationssæt i blå, gul, lyserød, sølv m.m, sammensat bliver det til flotte ballon bue. De kan skabe en helt særlig stemning omkring gavebordet eller hovedbordet, hvor familien og konfirmanden sidder.

Prøv helium balloner til konfirmation

En af de ting, du kan gøre for at din konfirmation bliver endnu sjovere, er at få nogle helium balloner. Helium balloner til konfirmation, giver dine balloner endnu mere liv og holder sig svævende i mere end 6 timer. Helium balloner er farverige og kommer i mange forskellige designs. Når helium ballonerne er pustet op og stiger til vejrs, er de med til at fylde loftet eller lokalet ud på en særlig måde.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse