Gurli Gris

Gurli Gris

Skal du holde en børfest for Gurli Gris-fan, kan du bringe et smil frem på alle deltagere ved at lade den søde gris og hendes familie være temaet for festen. Dette kan du f.eks. gøre ved at pynte festen med netop Gurli Gris – og så kan du vente spændt på at se de mange fans lyse op i ansigtet, når de opdager, at der er pyntet op med deres favoritgris.

Vi har et stort udvalg af festartikler, som alle har Gurli Gris som tema. Det kan være servietter, som børnene kan tørre sig om munden med – og det kan være paptallerkener, så børnene også kan spise ovenpå deres yndlingsgris. Ydermere kan det være engangskrus, så børnene også kan nyde noget koldt at drikke i Gurli Gris-stil. Og blot for at slå sidste søm i, finder du også invitationer med grisen på, så I også kan invitere samtlige gæster med netop Gurli Gris som hovedtema.

Børn elsker at se ting de genkender og Gurli Gris er uden tvivl noget de helt små genkender, da serien bliver sendt både på Ramasjang og Netflix. Pynt bordet og gør klar til den helt store Gurli Gris temafest, som fødselarens gæster vil huske i lang tid.

Gurli Gris

 

Gurli Gris har taget verden med storm

Serien er yderst populær blandt rigtig mange børn over hele verden. Serien er kendetegnet ved, at afsnittene er meget korte hver især – faktisk varer de kun 5 minutter pr. episode. Første afsnit har faktisk over 15 år på bagen – det kom nemlig for første gang tilbage i april 2004, og siden er der blevet produceret rigtig mange afsnit med Gurli Gris og hendes familie, hvis hverdag man i hvert afsnit følger, så man får indblik i en vaskeægte grise-familie. I serien møder vi hele grisefamilien: Her er selvfølgelig Gurli Gris, der er hovedpersonen, men også hendes forældre – Mor Gris og Far Gris – samt hendes lillebror Gustav Gris.

Også hendes bedsteforældre er med i serien, og de hedder såmænd blot Bedstefar Gris og Bedstemor Gris. Dertil kommer også en række venner, som indgår i serien og er med til at give en fantastisk handling og et underholdende plot. Det er netop derfor, at rigtig mange børn er utrolig glade for denne serie. Serien vises ofte i dansk fjernsyn, og det er også muligt at finde afsnit af serien på de mest velkendte streamingtjenester, som I har i jeres husstand. Lad serien være hovedtemaet for næste børnefest, du skal afholde – og køb alt, du skal bruge, i vores store udvalg her hos Festbyen. Vi har hjulet hundredvis af forældre med at afholde den bedste børnefest; og vi ser naturligvis frem til også at hjælpe dig med at bringe et smil frem på alle gæsternes læber. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse