Kobberbryllup

 • Babyshower

  Babyshower >

 • Bryllup >

  Bryllup >

 • Dinosaurfest >

  Dinosaurfest >

 • Kostumer >

  Kostumer >

Kobberbryllup

Kobberbryllup

Kobberbryllup er den første store fest efter brylluppet. Her fejrer parret den første store milepæl, nemlig deres første 12 ½ år som ægtepar.

Det er en tradition, at parrets venner og familie, aftenen før kobberbryllupsdagen, placerer en æresport foran parrets hoveddør. For kobberbryllup er det en tradition, at æresporten her er halvt så stor som til sølv- eller guldbryllup. Altså kun en halvbue eller en port i halv højde.

Mange par vælger at fejre kobberbrylluppet med en festlig begivenhed. Festbyen har et stort udvalg af tilbehør til både små og store fester. Skal festen holdes i kobberfarver eller vil I sammensætte jeres helt egen stil? Der er mange måder at skabe stemning på. Hos festbyen finder I både pynt til bordet, til dekoration af lokaler, samt balloner og dekoration til nemt at skabe en glamourøs velkomst og fest for Jeres gæster.

Viser 1 - 39 af 39 varer

Er du gæst til festen og vil overraske kobber brudeparret med en sang eller tale, har Festbyen dekorative oblater både med kobberbryllups motiv, ringe, hestesko og "Tillykke".