Studenterfest

Studenterfest

Det er noget helt særligt at blive færdig som student og få huen på, hvad enten den er den ene eller den anden farve, og ét er sikkert, studenterfesten skal være en super festlig dag.

Her skal studenten fejres med pomp og pragt af familie og venner, og der skal pyntes festligt op med balloner, flag og anden pynt.

Studenterfest for familie og venner

Mange holder efterfølgende en fest for familie og venner, så de også kan få lov til at fejre den nye student. Skal denne fest holdes med stil, sætter mange pris på at bordpynt og udsmykning af festlokalet er i farver som matcher studentens hue. Om det er en blå hue, rød hue, sort hue eller lilla hue, så har Festbyen det store udvalg af pynten der passer til jeres fest, så der er et gennemgående tema og det hele passer sammen lige fra servietter, balloner, lys, bordkort mv.

Find pynten der matcher huens farve

Der findes mange farver og nuancer, når det handler om studenterhuen, blå student, rød student, sort student, lilla student osv., og selvfølgelig skal fest- og borddekorationerne med lys, servietter, balloner  mv. matche den farve student, som I skal fejre.

For at gøre det nemmere for dig, når du skal vælge pynt til studenterfesten, skal du bare klikke dig ind på den farve, som du har brug for.

Hos Festbyen finder du pynt til udsmykning af festlokalet, teltet i haven eller hvor I nu skal fejre studenten, samt til festbordet, hvad enten der skal holdes stort middagsselskab, reception, ta-selv buffet eller hvordan I nu finder det mest festligt og fornøjeligt.

Hvilken pynt til studenterfest?

Når du skal pynte festligt op til studenterfesten, er det udover studenterhuens farve, populært at pynte med forårets og sommerens sarte farver. 

Derfor finder du servietter, lys, bordløbere og duge i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter.

Gem minderne

En gæstebog kan være en sjov og minderig ting at have efter den store fest. Særligt en sjov og anderledes éni stedet for blanke sider, der skal skrives på.

Du finder et spændende og varieret udvalg af gæstebøger hos Festbyen.

Køb pynt til studenterfesten – online

Bestil pynten til studenterfesten her hos Festbyen når det skal være noget ganske særligt, og der skal pyntes festligt op med balloner, flag og anden pynt.

Så kan du sidde hjemme i ro og mag og vælge alt, hvad du skal bruge for at gøre studenterfesten til en drømmefest, og derefter få det hele tilsendt.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse