Dinosaurus

Dinosaurus

I fortællingen om Den gode Dinosaur møder vi Arlo og Spot; hvor den ene er en dinosaur, som dit barn helt sikkert har stiftet bekendtskab med i fjernsynet.

Kort sagt handler hele fortællingen om, hvordan det i dag ville have været, hvis ikke de mange dinosaurer uddøde for over 65 millioner år siden, og de skulle leve side om side med os mennesker.

Hvis du skal forkæle dit barn med en skøn børnefest, hvor hovedtemaet skal være Dinosaurus, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af en række forskellige festartikler, der alle har dinosauren som pynt på. Vores udvalg rummer blandt andet servietter, krus, invitationer og meget mere – alt sammen med Dinosaurus som sit tema.

Dinosaurus

En medrivende børnefortælling

Verden over har Den gode Dinosaur vundet utrolig mange børnehjerter. Filmen kom første gang i 2015, og siden da er den blevet set af millioner af børn hele verden over. Selvom det som udgangspunkt er en amerikansk film, er den også populær i Danmark og mange andre vestlige lande. Du kan ydermere finde filmen på flere forskellige streamingtjenester – fx også danske ViaPlay har den til rådighed for det meste. Og det er, selvfølgelig, fristes man til at sige, Walt Disney, der igen står bag en ny, skøn fortælling i en børnefilm; det har de gjort mange gange før! Filmen har vundet utrolig mange priser hele verden rundt, så det er ingen overraskelse, hvis også dit barn er helt pjattet med fortællingen om dinosaurer i nutiden. Faktisk er filmen så populær, at der også er produceret videospil med filmen som inspiration og grundlæggende tema.

 

Stort udvalg af festartikler med Dinosaurus

Overrask dit barn med at pynte op til en børnefest med Dinosaurus tema. I vores udvalg finder du alt, du skal bruge – og så kan du bare glæde dig til at se dit barn og gæsterne lyse op i ansigtet, når de opdager, at der er pyntet op med deres yndlingsfilm som tema. Og på den måde kan du være med til at arrangere en børnefest, som dit barn aldrig nogensinde vil glemme, og som vedkommende vil tænke glædeligt tilbage på i mange år frem og snakke med sine venner om i skolen eller børnehaven. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse