Konfirmation

Konfirmation

En konfirmation er en stor dag. Her bekræfter man som teenager det, ens forældre sagde ja til på vegne af én til et barnedåb. Og tillige er det en stor fest, der symboliser, at et barn er på vej til at træde ind i de voksnes rækker. Festen er for mange børn forbundet med en masse gaver og generelt en hyggelig dag med sin familie og sine venner. Derfor skal det perfekte udstyr og pynt naturligvis være købt ind. Og det finder du lige her i vores udvalg!

Vores udvalg rummer det meste, du skal bruge for at sikre en både glædelig og smuk pyntning til en uforglemmelig konfirmationsfest. En dag, som dit barn aldrig vil glemme – og hvor både du, dine gæster og din konfirmand hygger sig hele dagen.

Kun med den rette pynt og det helt rigtige udstyr bliver stemningen sat perfekt: og så lever dagen op til alle forventninger og sommerfugle i maven, som konfirmanden har gået med de sidste mange dage.

Den første store fest

En konfirmation er ofte den første rigtig store fest i et ungt menneskes liv. Konfirmanden har måske været til store fester før, men denne gang er konfirmanden festens midtpunkt. Når denne store fest skal planlægges er det mange ting der skal tænkes på, ikke mindst bordpynt til konfirmationen. Festbyen har et stort udvalg i alt til bordet til konfirmationen, herunder bordløber i mange forskellige farver, der passer lige til festens valgte farver. Du finder også konfetti til bordet der kan få selv den mest almindelige dug fra skabet til at ligne en million. Du finder også dekorations tråd i mange farver, som kan bruges til at vikle om servietterne, eller om glassene.

Planlæg den bedste konfirmationsfest

Ikke overraskende er det en stor opgave at planlægge den perfekte konfirmationsfest. Her er tusinde ting, man skal have styr på: Det er alt fra madlavning og betjening til stedet, hvor festen skal afholdes, invitationer og at finde den mest fantastiske gave til konfirmanden. For at få alle disse elementer til at gå op i en højere enhed, må man tage imod den hjælp, man kan få. Og det kan både være fra venner og familiemedlemmer, som tidligere har haft gode oplevelser med at planlægge sådanne begivenheder. Men det kan også være gennem valg af den helt rette butik, hvor du kan handle mange af de ting, du skal bruge, og derfor krydse mange elementer af din to-do-liste af på én gang. Her er vi hos Festbyen stolte af hvert år at hjælpe mange, der står og planlægger en konfirmationsfest, med at komme godt i mål. Det skyldes blandt andet, at vi har et stort udvalg af både pynt og praktiske ting, der er yderst velegnede til festen og dagen.

 

Pynt op med stil og personlighed

Intet sætter rammerne bedre om en festlig begivenhed end den helt rette udsmykning. Og denne skal naturligvis ikke blot passe til dagen, men også gerne til både omgivelser og dagens hovedperson, konfirmanden. Der findes heldigvis mange måder, hvorpå du kan lykkes hermed: Du kan vælge konfirmandens yndlingsfarver, og du kan foretage en udsmykning efter konfirmandens interesser – fx fodbold, heste, håndbold eller computerspil. Også til omgivelserne skal pynten passe ind. Det stemmer knapt så godt overens, hvis lokationen er af mere moderne karakter, mens din udsmykning er mere gammeldags; så bør du bestræbe dig på at få disse til at mødes ved at tilpasse udsmykningen til omgivelserne. Du finder en masse forskellige muligheder i vores udvalg. Det tæller både bordkort i bedste fodbold-stil, pyntende bordløbere, kortholdere, klemmer og meget mere. Alt i alt har vi mere end 120 forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at pynte op til den pæneste konfirmationsfest, du nogensinde har deltaget i.

 

Din trofaste hjælper til ethvert arrangement

Hos Festbyen har vi en række ting, som du vil sætte pris på at have med til dit arrangement – herunder også til den konfirmation, du skal forberede dig. Vi hjælper hvert år mange konfirmander med den pæneste dag, og vi ser frem til også at hjælpe dig! Vi glæder os enormt meget til at gøre denne dag særlig speciel og helt og aldeles uforglemmelig for konfirmanden. Og hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Fordi vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig, så du får valgt de helt rigtige varer, der passer til jeres konfirmationsfest. Denne dag oplever man kun én gang i livet, og derfor er det naturligvis vigtigt, at man får den planlagt på bedste vis.

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse