Mickey Mouse

Mickey Mouse

Mickey Mouse er uden tvivl den mest berømte mus der findes. Mickey Mouse blev skabt i 1928 af Walt Disney, og han fik senere følgeskab af blandt andre Anders And og Fedtmule.

I mange andre lande er Mickey Mouse stadig langt den mest populære Disney figur.
Mickey Mouse optrådte for første gang i en tegnefilm i 1928, i filmen Plane Cracy.
Senere samme år medvirkede Mickey Mouse i Steamboat Willie, som var den første Disney film, med synkroniseret lydspor.

Mickey Mouse er her efter ca. 90 stadig utrolig populær, og derfor har Festbyen selvfølgelig også en tema service serie med Mickey Mouse.

Mickey Mouse

Mickey Mouse er en figur, som utrolig mange har kær – og det gælder både børn og voksne. Han er kendt for sin medvirken i utrolig mange Disney-film; og det er derfor fast inventar i enhver forestilling, hvori der indgår Disney-figurer. Sammen med sin veninde Minnie Mouse og sin gode ven, hunden Pluto, har de en masse sjov og medvirker i rigtig mange film og serier.

Hvis du skal holde en fest, hvor Mickey Mouse skal være temaet, er du kommet til det helt rigtige sted. Som du kan se nedenfor, har vi hos Festbyen et enormt stort udvalg af en række forskellige festartikler, som alle har den søde og velkendte mus som sit hovedtema.

 

Hold fest i ægte Mickey Mouse-stil

Til en fest for børn er Mickey Mouse i høj grad en sikker vinder – som velkendt ansigt og som stemningsskaber, så den helt perfekte børnefest kan afholdes. Når der bliver pyntet til pas op, skaber man rammerne for en fantastisk fest; og hvor både gæster og værten selv får en fantastisk dag ud af det. Gennem årerne har vi hos Festbyen hjulpet enormt mange fester på benene med det rette festtilbehør. Og vi ser frem til at gøre det igen til netop din fest. Uanset om det er en børnefødselsdag, som fødselaren har ligget søvnløs af spænding og glæde over de sidste mange nætter, eller det er et arrangement for en række børn uden særlig årsag udover hygge og glade dage.

 

Mickey Mouse er en gammel klassiker

Årsagen til, at også mange voksne kender ham, er naturligvis, at han er en gammel kending, som selv voksne genkender fra sin barndom. Faktisk skal vi næsten 100 år tilbage for at finde første gang, denne figur blev brugt. Det var helt tilbage i 1928. Her fik man for første gang fornøjelsen af at se den underholdende mus i en tegnefilm, der hed Plane Crazy (på dansk: totalt skør). Udover Pluto og Minnie Mouse optræder Mickey Mouse også ofte sammen med andre velkendte figurer som Anders And, Fedtmule og andre Disney-favoritter. Mange genkender også stemmen bag Mickey Mouse som i omkring 30 år var udført af Wayne Allwine, som dog ved sin død i 2009 måtte overgive stafetten og æren til Bret Iwan, der i dag varetager rollen som ham, der snakker som Mickey Mouse, når der skal indspilles film og lyd til glæde og gavn for børn over hele verden. 

Acceptér Se mere

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse